Daniel Niculae, erou la Steaua – Rapid! Atacantul a salvat un copil!

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 15:44
Daniel Niculae, erou la Steaua – Rapid! Atacantul a salvat un copil!

Gest foarte frumos la derby-ul din Liga a 4-a dintre Steaua şi Academia Rapid! În timp ce fanii celor două echipe se băteau între ei, iar jandarmeria împrăştia cu dărnicie gaze lacrimogene, rapidistul Daniel Niculae a văzut că un copil se afla în calea huliganilor.

Niculae s-a dus repede în faţa galeriei echipei adverse şi a luat copilul în braţe pentru a-l proteja de furia franilor. Gestul atacantului de 35 de ani a fost surprins de fotografi.

Niculae a predat copilul unui steward

Ulterior, un steward a preluat copilul, iar acesta a fost dus într-o zonă sigură, împreună cu mama lui. Academia Rapid a câştigat derby-ul Ligii a 4-a, 3-1 cu CSA Steaua, după un meci plin de incidente între fani.

 

Ştirea MOMENTULUI

Top cinci puncte câștigate de Halep la Roland Garros! Selecția francezilor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.