Fotbal intern

Daniel Niculae, despre demiterea lui Constantin Schumacher. “Decizie total aberantă!” Ce zice de antrenorul Daniel Pancu

03.10.2018 | 08:33
Daniel Niculae despre demiterea lui Constantin Schumacher Decizie total aberanta Ce zice de antrenorul Daniel Pancu

Daniel Niculae a vorbit despre decizia oficialilor de la Rapid de a-l demite pe Constantin Schumacher după o singură înfrângere, iar fostul atacant al formaţiei din Giuleşti nu a uitat să-i taxeze pe rapidişti. Daniel Niculae este de părere că giuleştenii au luat “o decizie total aberantă” şi susţine că antrenorul era pe lista neagră încă din pauza competiţională din vară.

“E o schimbare de antrenor pripită, din punctul meu de vedere. Nu cred că era timpul pentru schimbarea antrenorului după o singură înfrângere, venită cu o echipă de aceeași categorie. Se întâmplă să mai prinzi și zile mai slabe, mai ales la fotbal. Nici mie nu mi se pare normal, dar așa e la fotbal. Mi se pare total aberantă o așa decizie. Din vară era pe lista neagră și acum s-a întâmplat. Nu știu, așa simt eu, e părerea mea. Cred că pot să-mi dau cu părerea oricând. Nu mai contează cum joacă echipa, când ești în obiectiv. Obiectivul pe care i l-am făcut eu antrenorului era să promoveze an de an. În rest, se află pe primul loc”, a spus Daniel Niculae pentru o emisiune de sport.

După ce a vorbit despre demiterea lui Constantin Schumacher, Daniel Niculae i-a transmis un mesaj lui Pancu

Daniel Niculae, Daniel Pancu şi Constantin Schumacher. Ce zice "Nico" despre demiterea antrenorului lui Rapid
Daniel Niculae, Daniel Pancu şi Constantin Schumacher. Ce zice “Nico” despre demiterea antrenorului lui Rapid

Daniel Niculae a comentat şi în legătură cu decizia celor de la Rapid de a-l numi antrenor principal pe Daniel Pancu. Deşi prietenia dintre cei doi s-a rupt, fostul atacant al lui Auxerre şi Monaco a ţinut să îi transmită un mesaj noului tehnician al giuleştenilor.

“Pancu oricum trebuia să înceapă cariera de antrenor. Nu a vrut acum un an și astă-vară. Eu sper să facă treabă foarte bună, pentru că vede fotbalul foarte bine. La cât îl știu de ambițios, are calități foarte bune și cred că ar putea să ajungă Rapid în prima ligă cu el antrenor. Desigur, una e să fii jucător, alta e să fii antrenor, președinte sau altă funcție. Îi doresc multă baftă. Nu suntem certați, doar că s-a stricat prietenia, atât”, a mai spus fostul atacant al Rapidului.