Sport

Daniel Niculae explică datoria de 600.000 de euro a Rapidului: „E o mare nedreptate!”

Daniel Niculae a vorbit despre datoria Rapidului de 600.000 de euro către Julio Cesar și a explicat ce se va întâmpla în perioada următoare.
19.05.2022 | 19:49
Daniel Niculae explica datoria de 600000 de euro a Rapidului E o mare nedreptate
Daniel Niculae explică datoria de 600.000 de euro a Rapidului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor consideră că este o mare nedreptate în decizie, însă nu exclude varianta în care Rapid va plăti suma către Julio Cesar.

Daniel Niculae explică datoria de 600.000 de euro a Rapidului

Daniel Niculae a explicat datoria de 600.000 de euro a Rapidului către Julio Cesar, anunțată de prosport.ro, și nu exclude varianta în care Victor Angelescu, patronul echipei, ar plăti banii datori fostului fotbalist al giuleștenilor:

ADVERTISEMENT

„Din păcate am pierdut un proces, de fapt încă nu e pierdut, vom face recurs și vom merge până în pânzele albe pentru a lămuri situația”.

„E o mare nedreptate ce s-a întâmplat, Rapid va demonstra dacă vom plăti banii ăști, că e un club sănătos, care va redeveni mare și care se va bate pentru a fi din nou în fruntea fotbalului european”, a mai spus Daniel Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie răbdare la Rapid!”

Daniel Niculae a continuat și a spus ce se va întâmpla în sezonul viitor la Rapid și care este obiectivul echipei: „Am fost și eu dezamăgit de ultimul meci, mă așteptam să avem o cu totul altă atitudine, fotbalul se joacă pe goluri”.

„Am jucat împotriva unei echipe deja salvate de la retrogradare, dar dacă nu intri concentrat, se pot întâmpla lucruri neplăcute.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem răbdare și să vedem că lucrurile vor evolua în bine la Rapid. Sezonul viitor, obiectivul va fi play-off-ul și câștigarea Cupei României.

Avem în plan să aducem jucători, cu unii suntem aproape de finalizarea transferului, însă nu pot să dau mai multe detalii, vom anunța pe site-ul oficial atunci când se va finaliza”, a mai spus Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut în ultima etapă împotriva lui CS Mioveni, scor 2-3, partidă în care a fost condusă de fiecare dată. În urma înfrângerii, Rapid a ratat barajul pentru cupele europene, ocupând locul trei din play-out.

ADVERTISEMENT