Sport

Daniel Niculae îndeamnă la moderație după Rapid – FC Botoșani 3-0: “Nu trebuie să facem nuntă”. Mesaj special pentru fani

Președintele Rapidului i-a felicitat pe jucători pentru victoria cu FC Botoșani, dar a îndemnat, totodată, la moderație. Șase etape au mai rămas până la finalul play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
02.04.2022 | 23:50
Daniel Niculae indeamna la moderatie dupa Rapid  FC Botosani 30 Nu trebuie sa facem nunta Mesaj special pentru fani
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut instrucție cu FC Botoșani la prima partidă oficială disputată pe noul stadion din Giulești, scor 3-0 și a urcat pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, cu trei victorii consecutive, dar încearcă să rămână cu picioarele pe pământ.

Daniel Niculae, precaut după Rapid – FC Botoșani 3-0: „Nu trebuie să facem nuntă”

În direct la TV, Daniel Niculae i-a felicitat pe elevii lui Adrian Mutu pentru jocul prestat în fața moldovenilor, dar i-a sfătuit să se bucure cu măsură și să se gândească deja la următoarea rundă, în care îi așteaptă un nou adversar dificil, UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește obiectivul pentru ultima parte a actualului sezon, președintele giuleștenilor a recunoscut că visează la barajul care asigură prezența în Conference League, dar principala preocupare rămâne construirea unei echipe redutabile pe plan intern, care să evolueze în fiecare an și în cupele europene.

În seara aceasta am făcut un meci foarte bun, dar nu trebuie să facem nuntă. Cu siguranță băieții sunt deja concentrați pentru ceea ce urmează. Dacă se poate să intrăm în play-off, bineînțeles că ne dorim, de ce nu?

ADVERTISEMENT

Însă trebuie să construim, să pregătim fiecare meci în parte și vom vedea la finalul campionatului pe ce loc ne situăm. E prematur să vorbim de Conference, ne facem planuri pe termen scurt, pentru că mai e mult până departe. Dar da, trebuie să redevenim o echipă de temut pe plan intern și apoi sper să jucăm an de an în competiții europene”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Mesaj special pentru suporterii Rapidului: „S-au comportat ireproșabil. Sunt cei mai frumoși din România”

De asemenea, președintele Rapidului a avut numai cuvinte de laudă pentru suporterii care au umplut până la refuz noua arenă la primul meci din Casa Pariurilor Liga 1 și a afirmat răspicat că nu se teme de posibilitatea producerii unor incidente ce ar putea obliga echipa să evolueze cu porțile închise.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât vom ştii să gestionăm momentele frumoase, trebuie să ne pregătim să gestionăm şi momentele mai puţin fericite. Trebuie să fim pregătiţi. Suporterii s-au comportat ireproşabil.

Nu îmi fac probleme pentru momentele grele, nici ei nu îşi vor dori să avem meciuri cu porţile închise. Sunt cei mai frumoşi suporteri din România”, a spus „Nico”,  elucidând și misterul din spatele deciziei de a pune în vânzare doar abonamente în viitoarea stagiune:

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce se va întâmpla până în vară, dar capacitatea noului stadion nu este foarte mare și atunci am preferat să avem oamenii prezenți meci de meci, să avem continuitate și cu siguranță că acest lucru se va întâmpla dacă evoluțiile vor fi la fel. Eu mi-aș dori să vindem doar abonamente, dar rămâne de văzut dacă se va putea”.

ADVERTISEMENT