Fotbal intern

Daniel Niculae, la un pas să plece de la Academia Rapid. Ce l-a deranjat pe atacant

27.04.2018 | 21:06
Daniel Niculae la un pas sa plece de la Academia Rapid Ce la deranjat pe atacant

Daniel Niculae, la un pas să plece de la Academia Rapid. Preşedintele-jucător al formaţiei din Giuleşti a anunţat că va părăsi clubul, toate acestea dacă Certificatul de Identitate Sportivă nu va fi obţinut în scurt timp.

“Sunt lucruri care trebuiau puse la punct din vară, nu acum, pe ultima sută de metri. În urma multora dintre discuțiile pe care le-am avut cu domnul primar de la sectorul 1, dacă nu vom reglemanta problemele administrative, probabil mâine va fi ulitmul meu meci în tricoul Rapidului, cel puțin în sezonul acesta.”

De ce vrea Daniel Niculae să plece de la Academia Rapid

“Sunt mai multe lucruri care m-au deranjat. Nu m-am ocupat eu de partea juridică până acum. Am stabilit anumite lucruri cu partea administrativă care nu au fost respectate. Plec din club de tot, nu mai sunt nici președinte și nici jucător.

Trebuiau să se rezolve deja până acum. Domnul primar a zis că se rezolvă și eu sper că se rezolvă. Problema e că s-a ajuns pe ultima sută de metri și nu trebuia să ajungem până aici. S-au făcut greșeli. Cert e că nu trebuia să ajungem aici și discuțiile nu trebuiau să existe. Nu am apucat să vorbesc cu Pancu despre acest lucru”, a spus Daniel Niculae.