Fotbal intern

Daniel Niculae, mesaj controversat după demiterea lui Pancu de la Rapid: „Karma nu iartă pe nimeni”

10.03.2020 | 17:54
Daniel Niculae mesaj controversat dupa demiterea lui Pancu de la Rapid Karma nu iarta pe nimeni
Daniel Niculae și Pancu au avut un conflict în vara anului 2018. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a avut o postare controversată pe Instagram după demiterea lui Daniel Pancu din postura de antrenor al Rapidului. Fostul atacant din Giulești a transmis pe contul personal „Karma nu iartă pe nimeni”, venită în contextul răcirii relațiilor cu Pancu.

Daniel Niculae, mesaj controversat după demiterea lui Pancu

Daniel Niculae și Daniel Pancu, două dintre numele importante din istoria Rapidului, au colaborat de la relansarea proiectului clubului, revenit în fotbal după faliment.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an și jumătate, Niculae a decis să plece de la Rapid, după promovarea echipei în Liga a treia, iar unul dintre motivele despărțirii de clubul unde s-a format ca jucător ar fi fost un conflict cu Daniel Pancu.

La o zi de la demiterea lui Pancu din postura de antrenor principal al Rapidului, Daniel Niculae a avut un mesaj controversat pe contul personal de Instagram, în care cel vizat ar putea fi Pancu: „Karma nu iartă pe nimeni”.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Daniel Niculae. FOTO: Instagram
Mesajul lui Daniel Niculae. FOTO: Instagram

„Pancu o să rămână o cunoștință”

După despărțirea de Rapid, Daniel Niculae a explicat motivele care l-au dus către decizia radicală, iar numele lui Daniel Pancu a fost invocat, Nico susținând că prietenia cu fostul coechipier a luat sfârșit.

Din păcate, prietenia mea cu idolul pe care l-am apreciat tot timpul și prietenul pe care l-am avut peste 15 ani s-a terminat. Pancu o să rămână o cunoștință. Un nume greu din istoria Rapidului, dar prietenia noastră a luat sfârșit. 

ADVERTISEMENT

Probabil și pentru el a fost o decizie grea. A luat-o, asta e, mergem mai departe.

Dacă pleci la luptă cu cineva și îți dă dreptate, dar continuă să meargă pe altă cale, cum ați vedea lucrurile? Și eu iubesc clubul ăsta, sunt de la 13 ani la clubul ăsta și mi-am rupt genunchii pentru el.

Nu o să mă dezic niciodată de acest club și de suporterii minunați ai Rapidului, pentru că și eu fac parte dintre ei”, declara Daniel Niculae în iulie 2018 la TV Digisport.

ADVERTISEMENT