Sport

Daniel Niculae, mesaj pentru rivali la CFR Cluj – FCSB: „Jos mâinile de pe Rapid!”. Foto

Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a recurs la o nouă ironie înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.
05.02.2023 | 21:54
Daniel Niculae mesaj pentru rivali la CFR Cluj  FCSB Jos mainile de pe Rapid Foto
După ce i-a ironizat pe cei de la FCSB, Daniel Niculae a atacat și CFR Cluj. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Oficialul Rapidului i-a ironizat pe cei de la FCSB după înfrângerea cu Farul, iar acum a venit rândul celor de la CFR Cluj.

Daniel Niculae, ironie la adresa lui CFR Cluj înainte de meciul cu FCSB

Fostul jucător al Rapidului i-a răspuns lui Cristi Balaj printr-o fotografie ilustrată pe pagina sa oficială de Instagram, unde a transmis și un mesaj: „…marii se porniră și se sfătuiră… un fost fluieraș… Jos mâinile de pe Rapid!”.

ADVERTISEMENT
Daniel Niculae, ironie la adresa lui Cristi Balaj
Daniel Niculae, ironie la adresa lui Cristi Balaj

Președintele „alb-vișiniiilor” a fost deranjat de o declarație făcută de Cristi Balaj la adresa echipei sale: „Rapid a fost sus întotdeauna, sunt cinci echipe cu șanse la titlu. Rapid are echipă bună și nu numai.

„Am văzut câteva meciuri în care au fost mai mulți pe teren”, a declarat oficialul lui CFR Cluj, care a explicat că se referă și la suporteri și la arbitri.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a dat și două exemple concrete de meciuri în care consideră că „giuleștenii” au fost avantajați: „Cu noi și cu U Cluj. Există campionate și campionate. Unele în care e avantajată mai mult o echipă, dar în final există echilibru”.

CFR-ul chiar a realizat un video montaj cu cinci decizii în care Rapid a fost avantajată la meciul direct de pe 30 octombrie, în timp ce la meciul cu Universitatea Cluj, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău trebuia să primească un penalty clar: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea.

ADVERTISEMENT

Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!”, a mai spus Cristi Balaj de lovitura de pedeapsă refuzată „șepcilor roșii” la acel meci.

Daniel Niculae i-a ironizat și pe cei de la FCSB după 2-3 cu Farul: „Dispari în 60 de secunde”

Rapidistul s-a bucurat din plin de înfrângerea FCSB-ului care a dus-o pe Rapid pe podium și nu a ratat ocazia să îi „înțepe” în stilul lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a postat o fotografie cu afișul filmului „Gone In 60 seconds” („Dispari în 60 de secunde”, aluzie la cele două goluri încasate de echipa lui Mihai Pintilii în doar un minut.

ADVERTISEMENT