Sport

Daniel Niculae, planuri mari în anul centenarului: „Sunt obiective obligatorii pentru Rapid în sezonul viitor”

Rapid va împlini, în 2023, 100 de ani de existență. Oficialii clubului vor să marcheze această cifră cu obiective îndrăznețe, iar președintele Daniel Niculae a spus care sunt acestea.
29.03.2022 | 14:17
Daniel Niculae planuri mari in anul centenarului Sunt obiective obligatorii pentru Rapid in sezonul viitor
Daniel Niculae, președintele Rapidului, a anunțat că echipa va avea obiective obligatorii în sezonul viitor, 2023 fiind anul centenarului. Sursa foto: FC Rapid facebook
ADVERTISEMENT

În vara anului 2023, Rapid va aniversa 100 de ani de la înființarea clubului. În acest timp, alb-vișinii au cucerit trei titluri și 13 Cupe ale României. Președintele Daniel Niculae vrea ca, la aniversarea centenarului, echipa să mai aibă un trofeu în vitrină.

„Obiectivul Rapidului va fi clasarea în play-off și Cupa României”, a spus Daniel Niculae

Rapid a promovat matematic în Casa Pariurilor Liga 1 pe 17 mai 2021. La începutul sezonului actual nu i se dădea prea multe șanse la locurile fruntașe. Dar echipa antrenată la vremea respectivă de Mihai Iosif a avut un start foarte bun de sezon.

ADVERTISEMENT

Cele cinci victorii din primele șase etape, dintre care una în fața FCSB, i-au făcut pe mulți să-și schimbe părerea. Dar, la finalul sezonului regulat, Rapid nu a prins un loc între primele șase.

Ne pare rău că în acest sezon nu am prins play-off-ul, dar vom lupta pentru a ne clasa pe un loc cât mai sus. Însă, în sezonul viitor lucrurile vor fi clare.

ADVERTISEMENT

Clasarea în play-off, în primă fază, și Cupa României sunt obiective obligatorii pentru Rapid în sezonul viitor”, a declarat președintele clubului, Daniel Niculae, la emisiunea Digi Sport Special.

Rapid va vinde doar abonamente în sezonul viitor

În perspectiva sezonul viitor, cei de la Rapid au luat o decizie surprinzătoare. Fanii alb-vișinii care vor să vadă meciurile de pe teren propriu ale favoriților vor fi nevoiți să-și cumpere abonamente.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae nu a justificat această decizie, dar a argumentat modul în care a fost privită problema. „Din sezonul următor, nu vom mai vinde bilete la meciurile de acasă. Vom comercializa doar abonamente.

Dacă este un fan de-al echipei, își poate achiziționa un abonament. Iar dacă nu poate ajunge la toate meciurile, atunci îl poate împrumuta altui fan care poate veni la meci”, a mai spus Niculae.

ADVERTISEMENT

Rapid și-a inaugurat noul stadion pe 26 martie, învingând într-un meci amical Poli Timișoara cu 1-0. Golul a fost marcat de Marzouk, în minutul 82, cu un lob din afara careului.

 

ADVERTISEMENT