Fotbal intern

Daniel Niculae explică de ce a plecat de la Rapid. Ce a spus despre relația cu Pancu

05.10.2018 | 12:12
Daniel Niculae explica de ce a plecat de la Rapid Ce a spus despre relatia cu Pancu

Daniel Niculae a reușit să promoveze cu Academia Rapid în Liga 3, din calitatea de jucător, dar și de președinte al clubului. „Nico” a renunțat însă la proiectul început alături de prietenul său, Daniel Pancu, după ce ceilalți aflați în conducerea clubului au luat decizii peste capul său.

Niculae spune că sezonul precedent a fost unul destul de dificil: “A fost un an destul de dificil pentru mine. Am îmbătrânit 10 ani anul trecut. Oamenii cu care am lucrat știu lucrul acesta. Au fost anumite disensiuni cu câteva persoane cu care am început acest proiect. Au fost păreri diferite și niște decizii luate peste capul meu. S-au comis câteva lucruri care pe mine m-au deranjat. Au fost anumite discuții care s-au făcut fără ca eu să știu. I-am explicat lui Burcă faptul că nu voi accepta niciodată să fie cineva din exterior peste mine, Pancu, Săpunaru, Iencsi sau Nae Stanciu. Pancone a zis că el nu vrea să fie președinte, am acceptat eu”, a spus fostul golgeter din Giulești.

Daniel Niculae, despre plecarea la Rapid și relația cu Daniel Pancu

Niculae s-a arătat deranjat că s-a trecut peste capul lui când a avut loc schimbarea numelui și preluarea palmaresului clubului Rapid: „Au fost mai multe decizii care m-au deranjat. Am avut o discuție cu toată lumea de acolo, le-am atras atenția că nu accept să nu mi se spună anumite lucruri. Am cerut doar să fiu informat despre toate lucrurile care se întâmplă. Și povestea cu CIS-ul a contat, dar și alte lucruri care s-au adunat. Au fost niște depuneri de acte despre care n-am fost anunțat, fiind președintele clubului trebuia să fiu. Eu am venit pentru Rapid, pentru rapidiști. Visul meu era să merg cu Rapidul până în prima ligă, însă din păcate nu s-a putut”, a declarat Daniel Niculae, la gsp.ro.

Cât despre relația cu Daniel Pancu, „Nico” se arată dezamăgit că fostul său coleg a rămas la echipă, dar îi urează acestuia mult succes în noua funcție din club, cea de antrenor„Pancone știa foarte bine ce s-a întâmplat, ne vedeam aproape zilnic. De la el aveam pretenția să mă susțină. Mi-a zis că știe, că-mi dă dreptate, dar el a rămas în continuare. Când pleci cu un prieten la drum…Atunci ne-am strâns mâna. Noi vorbim, nu ne-am certat. Îi doresc multă baftă, sper să câștige diseară și să ajungă un antrenor cel puțin la nivelul fotbalistului care a fost. Pancu mănâncă fotbalul pe pâine, va avea o carieră frumoasă.”