Daniel Niculae trage un semnal de alarmă: "Urmează un meci de Ligă şi trebuie să ne trezim!"

Daniel Niculae, atacantul formaţiei Astra Giurgiu, a vorbit despre meciul pierdut în faţa celor de la Dinamo, scor 1-4. Acesta trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte următoarele meciuri din Liga 1, dar şi partida cu FC Copenhaga ce va avea loc miercuri, la Giurgiu.

"Nu ne aşteptam să pierdem, dar poate fi un duş rece pentru noi, să fie o înfrîngere de bun augur. Am făcut un meci foarte slab. Ne-am creat foarte puţine ocazii de a înscrie. trebuie să ne trezim pentru că miercuri urmează un meci de Liga Campionilor şi nu trebuie să pierdem. Ştiam că Dinamo are o echipă bună. Îi felicit pentru victorie pentru că au meritat-o. Eu aveam dubii în ceea ce priveşte penalty-ul făcut de Cristi Oros. Trebuie să remediem greşelile.

Comunicarea dintre staff-ul tehnic cu Şumi a fost foarte bună, dar este diferit atunci cînd el stă pe banca tehnică. Ne-am pregătit bine, dar am făcut un meci prost. Este greu fără Şumi Trebuie să mergem mai departe pentru că o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă continuăm aşa nu o să avem un parcurs la fel ca în sezonul trecut. Sper să fiu folosit miercuri şi să-mi fac treaba cît mai bine. Eu spun că avem cel mai bun lot din ţară. A venit şi Săpunaru care este cel mai bun jucător din campionatul intern. Aşa sînt meciurile din primele etape. Avem multe de pus la punct", a spus Daniel Niculae.