Life

Cât de frumoasă e soția lui Daniel Nițoiu! Prezentatorul Pro TV este căsătorit cu o actriță – Foto

13.07.2020 | 15:13
Cat de frumoasa e sotia lui Daniel Nitoiu Prezentatorul Pro TV este casatorit cu o actrita  Foto
Daniel Nițoiu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Nițoiu este unul dintre cei mai vechi reporteri și prezentatori de la Pro TV. Jurnalistul a trecut prin toate încercările în cariera sa, fiind reporter, prezentator de știri, meteo și prezent la toate evenimentele mari din țară, dar și peste hotare.

Pe jurnalist îl vedem mereu la Pro TV, însă pe soția lui puțini oameni o cunosc. Marina Nițoiu este actriță și este vinovată pentru zâmbetul pe care Daniel Nițoiu îl afișează în fiecare zi la TV.

ADVERTISEMENT

Recent, prezentatorul Pro TV a postat o imagine cu partenera lui de viață, care a primit mii de like-uri și urări de bine din partea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Daniel Nițoiu se iubește cu o actriță

Marina Nițoiu este de profesie actriță și are o relație de mai bine de 11 ani cu prezentatorul știrilor de la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit în 2012, după 3 ani de relație, iar nașă la cununie a fost Monica Dascălu și soțul ei.

ADVERTISEMENT
Daniel Nițoiu și Marina, la nunta lor, alături de nași, în 2012.
Daniel Nițoiu și Marina, la nunta lor, alături de nași, în 2012.

Soția vedetei Pro TV a fost plecată timp de trei ani din țară și și-au trăit dragostea la distanță. Marina Nițoiu a lucrat la Viena și și-a vizitat partenerul de viață, în tot acest timp, aproape în fiecare weekend.

„ În ultima vreme, mi-a luat locul altcineva. Ciorăpel. De fiecare dată când vorbeam, el îmi spunea că e cu Ciorăpel, l-a adus pe Ciorăpel și la Viena. Este vorba de un canal de Youtube. Am stat la distanță 3 ani. Acum, mi-a zis că sforăi, nici nu știam asta despre mine. ”, spunea, amuzată, Marina.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

My angel, my all. Mihaela.

A post shared by Daniel Nitoiu (@nitoiu.daniel) on

Soția prezentatorului de la Pro TV a revenit în țară chiar în decembrie 2019, iar de atunci sunt împreună zilnic. Chiar și acum, în plină pandemie coronavirus, Daniel Nițoiu și soția lui, Marina, sunt împreună.

„ Nici nu mi-am dat seama când au trecut cei trei ani, când s-au dus, habar nu am, trece timpul ăsta. A venit destul de des acasă, m-a verificat destul de des pe telefon, de asta nu am simțit cei trei ani. O încurajez pe Marina să-și deschidă o afacere. ”, a declarat Daniel Nițoiu, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Lucky me! #wife

A post shared by Daniel Nitoiu (@nitoiu.daniel) on

Daniel Nițoiu este corespondent al știrilor Pro TV, fost prezentator al știrilor sport.ro, iar în prezent prezintă meteo și știrile de la ora 13:00. Jurnalistul este la bază actor și nu a aspirat niciodată la meseria de prezentator TV. Fire carismatică și energică, Daniel Nițoiu pare să fie omul potrivit la momentul potrivit, dar și omul bun la toate.

ADVERTISEMENT
Tags: