Life

Daniel Onoriu a luat foc atunci când a aflat că fosta soție și-a refăcut viața. Ce mesaje i-a scris Isabelei

Reacția lui Daniel Onoriu când a aflat că fosta soție, Isabela, și-a găsit alt partener și i-a acceptat cererea în căsătorie. Ce mesaje i-a scris pilotul de curse.
25.01.2023 | 22:53
Daniel Onoriu a luat foc atunci cand a aflat ca fosta sotie sia refacut viata Ce mesaje ia scris Isabelei
Daniel Onoriu si Isabela sunt în proces de divorț. Sursa foto: La Măruță
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a primit la început de an o veste tristă în legătură cu fosta parteneră, Isabela. Pilotul de curse a aflat că aceasta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, căruia i-a acceptat cererea în căsătorie.

Daniel Onoriu a aflat că fosta soție are un alt partener. Cum a reacționat pilotul de curse

Bărbatului îi este greu să creadă că Isabela s-a îndrăgostit de altcineva. Astfel, a pus mâna pe telefon și a luat legătura cu ea.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu i-a scris mesaje fostei partenere, care îi mai este soție doar în acte. ”Acrește-mă!” a început pilotul conversația, scrie cancan.ro

Ulterior, Isabela i-a răspuns ferm: ”Oprește-te! Sunt cu cineva!”, după care Daniel Onoriu a continuat: ”O să se ducă el la pușcărie cum m-am dus eu? O să te ia ăla de nevastă cum te-am luat eu?”

ADVERTISEMENT

După aceste întrebări, Isabela a dat cărțile pe față: ”Da, chiar o să mă ia, ce crezi? Eu nu sunt orice femeie, să mă țină așa… Deja m-a cerut”.  

Văzând replica Isabelei, Daniel Onoriu a ținut să-i reamintească: ”Ești Isabela Onoriu, reține asta”.

ADVERTISEMENT

”În acte doar, în realitate, nu mai sunt demult!”, a mai continuat Isabela.

De ce divorțează Daniel și Isabela Onoriu

Daniel Onoriu și Isabela au început procesul de divorț în vara anului trecut. Multă lume a fost uimită la aflarea veștii, mai ales că aveau un mariaj de 6 ani, ce părea solid. Asta în condițiile în care Isabela i-a fost alături pilotului într-un moment dificil din viață, mai exact, în clipa când a intrat în comă.

Asupra separării pare că a insistat mai mult Isabela. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru FANATIKla mjlocul demersului sunt mai multe motive, printre care dorința lui de a-și relua cursele.

ADVERTISEMENT

”Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie.

Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, a spus Isabela Onoriu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: