Life

Daniel Onoriu, confesiune tulburătoare după ce a stat în comă: ”A vrut Dumnezeu să trăiesc”

Daniel Onoriu a fost la un pas să-și piardă viața după o operație de micșorare de stomac, iar acum face o mărturie cutremurătoare după 55 de zile de comă.
15.07.2022 | 21:04
Daniel Onoriu confesiune tulburatoare dupa ce a stat in coma A vrut Dumnezeu sa traiesc
Daniel Onoriu, mărturie cutremurătoare după coma de 55 de zile: ”Mă duc direct în rai”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pilotul de raliu a făcut o confesiune tulburătoare după ce a stat în comă aproape 2 luni. Cunoscutul sportiv a primit dreptul la a doua șansă, mărturisind că Divinitatea și credința l-au ajutat enorm în ultima perioadă.

Daniel Onoriu, mărturie cutremurătoare după coma de 55 de zile: ”Mă duc direct în rai”

Daniel Onoriu s-a pocăit și a ținut post pentru prima oară în viața sa, după ce s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Renumitul pilot s-a rugat și Dumnezeu a început să-i fie alături și în felul acesta s-a vindecat.

ADVERTISEMENT

„Sunt nepocăit, și dacă mor acum, mă duc direct în iad. Te rog din tot sufletul meu, vino la mine să te rogi pentru mine și asta a făcut. A venit la mine, ne-am rugat, s-a rugat pentru mine.

M-a liniștit, mi-a dat așa o căldură. Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit. A vrut Dumnezeu să trăiesc. Am ținut post pentru prima dată în viața mea”, a declarat sportivul pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu: ”Mi s-a schimbat viața”

Daniel Onoriu a iubit toată viața sporturile extreme și adrenalina, dar după ce a stat 3 luni în spital și 55 de zile în comă s-a schimbat complet. Din păcate, a mai avut o cumpănă și în trecut, când a stat 9 zile în comă.

„Am fost un rebel. Vitezoman pe stradă, pe apă, la curse, pe asfalt. După ce am luat decizia de a mă pocăi, a început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine și mi se deschid toate ușile.

ADVERTISEMENT

Mi s-a schimbat viața. Dumnezeu a început să mă ajute”, a mai completat campionul de raliu, mai arată sursa menționată mai sus.

Sportivul și-a revenit, dar nu mai este omul de dinainte de operația de micșorare de stomac. Nu mai merge cu viteză, ci este un om moderat care nu depășește 80 km/h. În prezent, face recuperare, înot și mișcare zilnică.

ADVERTISEMENT