Life

Daniel Onoriu, derapaj la adresa lui Sorin Ovidiu Bălan în direct la Acces Direct. “Ești un bărbat urât. Eu sunt un șmecher.”

Declarații șocante în emisiunea Acces Direct din această seară. Daniel Onoriu a avut un derapaj fără precedent la adresa jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan.
02.11.2022 | 19:22
Daniel Onoriu derapaj la adresa lui Sorin Ovidiu Balan in direct la Acces Direct Esti un barbat urat Eu sunt un smecher
aniel Onoriu, derapaj la adresa lui Sorin Ovidiu Bălan în direct la Acces Direct. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timpul emisiunii de miercuri seară de la Acces Direct, Daniel Onoriu a dezvăluit public că vrea să se împace cu soția sa, Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu, derapaj fără precedent la adresa lui Sorin Ovidiu Bălan

Discuția a ajuns însă în cu totul alte emisfere, iar victima a fost chiar jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan. Onoriu a dezvăluit public că într-adevăr, i-a greșit soției sale de foarte multe ori.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și părți bune în relația lor, motiv pentru care, o nouă șansă ar fi oportună. Ulterior, discuția s-a transformat într-o descriere pe care Daniel Onoriu și-a făcut-o singur.

Bărbatul susține că își va duce soția în vacanțe exotice dacă îl va ierta și mai mult de atât, i-a mai spus jurnalistului că el a avut nenumărate femei în întreaga sa viață.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a început să se compare cu Sorin Bălan, despre care a spus că este un bărbat urât care nu ar putea agăța niciodată femei.

”Știți câte gagici am avut la viața mea? Dumneata ( n.r. Sorin Bălan) ești un bărbat urât. Eu sunt un șmecher. Dumneata nu știi ce vorbesc eu că nu ai agățat niciodată în viața ta femei.

ADVERTISEMENT

Ești un jurnalist bun, dar ești un om urât. Iartă-mă că îți spun. Eu sunt șmecher. Eu le vrăjesc că am talent și le dezbrac din prima. ”, a declarat Daniel Onoriu la Acces Direct.

Reacția lui Sorin Ovidiu Bălan

Deși mulți se așteptau ca jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan să reacționeze acid în urma acestor afirmații, acesta a fost mai degrabă amuzat de ce a putut spune Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a făcut haz de necaz, ba chiar i-a dat și o replică acestuia, având în vedere că el este căsătorit și trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

”Domnul Onoriu nu vă mai luați inițiative. V-am spus eu domnul Daniel că mereu exagerați. Așa agățați femeile alea multe? Nu (n.r. gagici) de unde să am? Mi-am găsit fericirea. ‘‘, a fost răspunsul jurnalistului Sorin Bălan.

Mirela Vaida a intervenit și ea și a confirmat faptul că jurnalistul are într-adevăr o femeie frumoasă lângă el, în timp ce Daniel Onoriu este singur. 

ADVERTISEMENT