Life

Daniel Onoriu, dezamăgit. Ce i-au interzis medicii: „Dacă vreți să muriți, faceți asta!”

În ciuda faptului că își dorea să revină cât mai repede pe circuitul de curse, medicii i-au interzis acest lucru lui Daniel Onoriu. Pilotul a mărturisit că este foarte dezamăgit.
12.08.2022 | 16:54
Daniel Onoriu dezamagit Ce iau interzis medicii Daca vreti sa muriti faceti asta
Medicii i-au interzis lui Daniel Onoriu să participe la curse de mașini. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a stat 55 de zile la Terapie Intensivă, Daniel Onoriu considera că se simte suficient de bine pentru a reveni pe circuitul de curse, însă medicii i-au interzis.

Daniel Onoriu este dezamăgit. Pilotul nu se poate întoarce pe pista de curse

În urma unei operații de micșorare de stomac efectuate în Turcia, Daniel Onoriu a suferit complicații și a petrecut 55 de zile în comă.

ADVERTISEMENT

Între timp, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și spera să poată reveni la pasiunea sa. Sâmbătă, 13 august, este organizată o cursă de mașini la Câmpulung, iar Daniel Onoriu era încântat să participe.

Totuși, la ultimul control medical, doctorii au stabilit că organismul său este foarte slăbit și i-au interzis să ia parte la orice fel de activitate sportivă.

ADVERTISEMENT

„Am avut emoții maxime pentru că știam că azi am controlul medical (obligatoriu pentru orice sportiv). Am fost la clinică sportivă, iar acolo mi s-au făcut mai multe controale medicale. Medicul care m-a consultat mi-a spus că îmi trebuie un control neurologic.

Am fost la Floreasca, iar la sfârșit mi s-a spus: ‘Sunteți o persoană extrem de slabă fizic și nu vă dăm voie să participați în orice competiție sportivă’. Nu știu dacă vă imaginați cât de trist sunt, îmi doream atât de mult să vă fac show.

ADVERTISEMENT

Poate că e mai bine așa, am timp să mă antrenez pentru următoarea etapă cu Kart-ul, sala, înot”, a declarat Daniel Onoriu, conform Click.ro. 

Daniel Onoriu: „Dacă vreți muriți faceți operația asta!”

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii care l-au operat, iar în prezent dosarul se află la Poliția Capitalei, departamentul de investigații criminale.

ADVERTISEMENT

În cele 55 de zile petrecute la Terapie Intensivă, mușchii pilotului s-au atrofiat, iar acesta spune că a ajuns să fie foarte slab. Motivul pentru care a apelat la operația de micșorare de stomac, care l-a costat 150.000 de euro, a fost că nu se mai simțea bine cu corpul său.

„Mi s-au atrofiat mușchii! Zici ca sunt somalez! Dacă vreți să muriți faceți operația asta! Vreau ca nemernicii să plătească! Aproape am murit”, a mărturisit Daniel Onoriu pentru sursa menționată anterior.

 

ADVERTISEMENT