Life

Daniel Onoriu, încă o lovitură de când este în arest la domiciliu. Ce se întâmplă cu separarea de soția sa, Isabela

Daniel Onoriu, necazuri noi de când este închis în propria casă. Ce se petrece cu divorțul de partenera sa de viață, Isabela.
24.04.2023 | 17:17
Daniel Onoriu inca o lovitura de cand este in arest la domiciliu Ce se intampla cu separarea de sotia sa Isabela
Daniel Onoriu, necazuri noi de când este închis în propria casă. Ce se petrece cu divorțul de partenera sa de viață, Isabela. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul pilot de raliu a primit încă o lovitură de când este în arest la domiciliu. Ce se întâmplă cu separarea de soția sa. Vedeta a încălcat ordinul de protecție cerut de frumoasa șatenă în urmă cu câteva luni bune.

Daniel Onoriu, necazuri noi de când este închis în propria casă. Ce se petrece cu divorțul de partenera sa de viață, Isabela

Daniel Onoriu are necazuri noi de când este închis în propria casă. Din noiembrie 2022 sportivul este privat de libertate, prima lună fiind în închisoare. Ulterior, a fost plasat în arest la domiciliu unde trebuie să mai stea aproape o lună.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe portalul Instanțelor de Judecată apărea în urmă cu 2 săptămâni faptul că vedeta e nevoit să se supună legii până pe 10 mai. Între timp, pilotul de raliu nici măcar nu a divorțat de soția sa, Isabela, deși au fost introduse actele.

Decizia a fost pronunțată de judecători în data de 4 aprilie 2023 și este una definitivă. În altă ordine de idei, sportivul nu mai este activ pe rețelele de socializare. Ultima postare a lui Daniel Onoriu a fost la începutul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

În baza art. 222 alin. (2) şi alin. (9) din Codul de procedură penală, dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate față de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti nr. 847/13.12.2022, pronunţată în dosarul nr. 60593/299/2022, pe o perioadă de 29 de zile, de la data de 12.04.2023 până la data de 10.05.2023 inclusiv.

În temeiul art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, astăzi, 11.04.2023”, este decizia magistraților, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu și Isabela, divorț la Tribunal

Daniel Onoriu și Isabela au luat decizia să se separe încă din toamna anului trecut, dar până acum nu au ajuns la nicio înțelegere. Cei doi își doresc să se despartă la Tribunal, motiv pentru care lucrurile se tărăgănează.

În altă ordine de idei, încă soția sportivului spune că abia așteaptă să fie o femeie liberă. De asemenea, susține că nu-l urăște pe fostul partener de viață, pe care nu l-a vorbit niciodată de rău și nici nu o va face vreodată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Isabela vrea ca divorțul să se încheie civilizat, precizând că a făcut pace cu trecutul. Pe de altă parte, Daniel Onoriu suferă și îi pare foarte rău că a hotărât să se separe de femeia care i-a fost alături atunci când a fost în comă.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!