Life

Daniel Onoriu, mărturisire neașteptată. A recunoscut că și-a înșelat ”toată viața” prima soție

Daniel Onoriu a făcut o mărturisire neașteptată pe rețelele de socializare. A recunoscut că și-a înșelat ”toată viața” prima lui soție, Mihaela.
01.10.2022 | 18:07
Daniel Onoriu marturisire neasteptata A recunoscut ca sia inselat toata viata prima sotie
Daniel Onoriu a recunoscut că și-a înșelat prima soție. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Părăsit de curând de ultima lui soție, Isabela, Daniel Onoriu a făcut o mărturisire neașteptată în mediul online. Pilotul de curse a spus tuturor că și-a înșelat prima soție, Mihaela, pe tot parcursul căsniciei.

Daniel Onoriu a mărturisit că și-a înșelat prima soție, alături de care are trei copii

Daniel Onoriu a mai dezvăluit că a încercat să-i recâștige inima primei lui partenere, alături de care are trei copii, dar aceasta nici nu mai vrea să audă de el.

ADVERTISEMENT

”Cea mai imp femeie din viata mea, Mihaela, nu ma mai mă vrea înapoi pentru ca am fost un om râu cu ea si am înșelat-o toată viata mea.

Celelalte cățele din viata mea nici ele nu mă mai vor. Acum sunt femei serioase dar uita ca mi au mâncat copii cruzi! Na ca am zis-o si lesinati de rau cu asta 🤣🤣🤣”, a scris Daniel Onoriu pe facebook.

ADVERTISEMENT

Atunci când și-a unit destinele cu Mihaela, Daniel Onoriu avea doar 17 ani, iar aceasta doar 13 ani. În pofida dificultăților, cei doi au reușit să stea împreună 11 ani. Pe facebook, pilotul a postat fotografii de la nuntă.

După mariajul eșuat cu Mihaela, Daniel Onoriu a mai încercat să-și facă alte relații, dar tot eșuate. Chiar și ultima lui parteneră, Isabela, l-a părăsit, după ce i-a fost alături cât timp a fost în comă.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, vorbe dure la adresa ultimei soții. Ce spune despre Isabela

Tot pe pagina sa de socializare, bărbatul nu a avut cuvinte bune de spus despre Isabela. O consideră cea mai rea femeie din viața lui.

”Eu credeam ca Simona e cea mai rea femeie din viata mea si mi a facut rau pt ca m-a bagat la inchisoare, dar de fapt Isabela e cea mai crunta femeie din viata mea.

ADVERTISEMENT

M-a parasit dupa ce am stat 55 zile in coma fratilor acum cand sunt si blocat financiar! Preferam de 10 x un accident decat asa ceva”, a mai scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Sportivul chiar a acuzat-o pe Isabela că s-a folosit de banii lui și că atunci când l-a abandonat, și-a luat cu ea și obiecte de valoare.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă, din decembrie 2021 până în ianuarie 2022. Pilotul de curse a trecut prin acest obstacol în urma unei operații eronate de micșorare a stomacului, în Turcia.

ADVERTISEMENT
Tags: