Life

Daniel Onoriu, noi acuzații la adresa medicilor care l-au operat: „Au ascuns că aveam probleme ca să îmi ia banii”

Daniel Onoriu a lansat noi acuzații la adresa celor care l-au operat pentru mișcorarea stomacului în Turcia. Fostul pilot de raliuri a spus că aceștia voiau să îi ia banii, fără să le pese de consecințe.
20.04.2022 | 23:18
Daniel Onoriu noi acuzatii la adresa medicilor care lau operat Au ascuns ca aveam probleme ca sa imi ia banii
Daniel Onoriu, noi acuzații la adresa medicilor care l-au operat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu face noi acuzații la adresa medicilor care l-au operat în Turcia. Fostul pilot de raliuri a precizat că aceștia au vrut doar să se îmbogățească pe seama lui.

Daniel Onoriu, noi acuzații la adresa medicilor care l-au operat, după ce a stat 55 de zile în comă

Daniel Onoriu a avut prima apariție publică după întâmplarea care a fost aproape să îi pună capăt vieții. Fostul pilot de raliuri a spus că nu îi plăcea cum arăta gras, acesta fiind motivul pentru care a decis să apeleze la o operație de tăiere a stomacului: avea 150 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Multe persoane din jurul său au apelat la o asemenea intervenție, și mai mult, acestea l-au îndemnat și pe el să se lase pe mâna medicilor. Lucrurile nu au decurs așa cum voia și a fost aproape să își piardă și viața.

„Eu am avut 114 kilograme. Înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat.

ADVERTISEMENT

Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital.

Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a povestit Daniel Onoriu, în platoul emisiunii Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Medicii din Turcia, acuzați că au vrut banii săi

Conform sportivului, medicii au ignorat problemele sale de sănătate și au decis să îl opereze oricum, pentru a se îmbogăți. Daniel Onoriu abia mai poate merge după operația care l-a ținut în comă 55 de zile.

„M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic de abia pot să merg.

ADVERTISEMENT

Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”, a declarat Daniel.

ADVERTISEMENT