Life

Daniel Onoriu, prima imagine cu chipul actualei iubite: “Aș vrea să îmi spuneți părerea voastră despre viitoarea mea soție”

Daniel Onoriu a postat prima imagine cu chipul iubitei sale. Cei doi s-au logodit recent, deși sportivul nu a divorțat de Isabela.
18.10.2022 | 14:00
Daniel Onoriu prima imagine cu chipul actualei iubite As vrea sa imi spuneti parerea voastra despre viitoarea mea sotie
Daniel Onoriu a postat o imagine cu chipul iubitei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a postat o imagine cu chipul iubitei sale. Sportivul își adoră noua parteneră și deja a numit-o “viitoarea lui soție”, chiar dacă nu a divorțat de Isabela.

Daniel Onoriu a postat o imagine cu chipul actualei iubite

Pilotul de raliuri și soția sa, Isabela, au anunțat despărțirea în urmă cu câteva săptămâni. După ce s-a rugat de fosta parteneră să se împace cu el, Daniel Onoriu a mers mai departe și are o nouă iubită.

ADVERTISEMENT

Până acum, Daniel Onoriu a ținut-o ascunsă pe actuala lui parteneră, dar acum a decis să o prezinte celor care îl urmăresc în mediul online.

Sportivul a postat o imagine cu femeia cu care se iubește în prezent. Cu această ocazie, Daniel Onoriu a oferit și câteva informații despre iubita lui, cu care s-a logodit recent, deși încă nu a divorțat de Isabela.

ADVERTISEMENT

Noua parteneră este și ea în proces de divorț cu fostul soț. De asemenea, are o fiică în vârstă de 12 ani.

“Are dublă cetățenie, română și canadiană, are 44 de ani, e credincioasă și ne rugăm împreună bunului Dumnezeu și are o fetiță de 12 ani!

ADVERTISEMENT

Amândoi am avut relații în care partenerii nu ne-au apreciat și amândoi suntem în divorț!”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele sociale.

Daniel Onoriu le-a cerut și internauților părerea despre noua lui iubită.

“Aș vrea să îmi spuneți părerea voastră sinceră despre viitoarea mea soție.”, a mai scris pilotul de raliuri.

ADVERTISEMENT
Daniel Onoriu iubita
Daniel Onoriu și-a prezentat iubita. Sursa foto: Instagram

Daniel Onoriu și Isabela s-au întâlnit la supermarket

Daniel Onoriu și Isabela s-au întâlnit recent la supermarket, iar pilotul de raliuri se afla alături de actuala iubită. Sportivul nu a avut nicio interacțiune cu femeia cu care încă este căsătorit în acte.

“Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită.

Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat. Nu a interacționat deloc cu mine.

Am auzit când i-a zis tipei respective și ea tot trăgea de el și îi zicea.”, a dezvăluit Isabela Onoriu pentru click.ro.

Isabela Onoriu a mai aflat un lucru dureros după separarea de fostul soț. Pilotul de raliuri s-ar fi mutat cu actuala iubită în apartamentul în care au locuit cu fosta.

ADVERTISEMENT
Tags: