Life

Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă. Fostul pilot de raliuri a plecat în Egipt. Video

Daniel Onoriu a plecat în prima sa vacanță după ce a ieșit din comă. Fostul pilot de raliuri a plecat cu familia în Egipt și este în proces de recuperare.
11.05.2022 | 12:08
Daniel Onoriu a plecat în vacanță în Egipt. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a plecat în vacanță, la mai bine de două luni de când a fost externat din spital, acolo unde a stat în comă timp de 55 de zile. Fostul pilot de raliuri pare să se simtă din ce în ce mai bine.

Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă

După luni întregi petrecute pe patul de spital, Daniel Onoriu s-a refăcut destul de greu. Acesta are nevoie să-și refacă musculatura și a plecat în Hurghada, Egipt, alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au recomandat să meargă într-o destinație exotică, întrucât acest lucru l-ar ajuta să se refacă după cele petrecute.

Fostul pilot de raliuri a mers să înoate pentru a-și reface musculatura, care este slăbită după mai bine de trei luni petrecute pe patul de spital. Daniel Onoriu face sport zilnic, dar și snorkeling și scufundări pe insula cu corali.

ADVERTISEMENT

“A stat 55 de zile în comă, vă dați seama, și mușchii i s-au atrofiat. Se întoarce vineri, e plecat cu toată familia Onoriu.

Toți suntem alături de el, și sperăm să se recupereze cât mai repede. Este și fratele meu acolo și soția lui Daniel!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, despre procesul de recuperare

Daniel Onoriu a avut probleme grave de sănătate la finalul anului trecut. Totul a început după ce a făcut o operație de micșorare de stomac la o clinică privată din Turcia.

La puțin timp după intervenție, fostul pilot a suferit o hemoragie internă. A stat în comă timp de 55 de zile, iar medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Din fericire, s-a trezit din comă la finalul lunii ianuarie. A fost externat din spital în martie, iar acum este în proces de recuperare. A slăbit foarte mult după aproape două luni în comă. În plus, este nevoit să facă ședințe de kinetoterapie din cauza mușchilor atrofiați.

“E un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a declarat Daniel Onoriu pentru sursa menționată anterior.

Pilotul de raliuri a dat în judecată clinica la care a făcut operația de micșorare de stomac, acuzându-i de malpraxis pe medicii de acolo.

ADVERTISEMENT