Life

Continuă problemele pentru Daniel Onoriu. Ce au păţit cei care au mers să doneze sânge pentru pilot

Continuă problemele pentru pilotul Daniel Onoriu, care a suferit recent o hemoragie internă în urma operației la stomac. Cei care au mers să doneze sânge pentru pilot au avut probleme.
07.12.2021 | 17:24
Continua problemele pentru Daniel Onoriu Ce au patit cei care au mers sa doneze sange pentru pilot
ADVERTISEMENT

Pilotul Daniel Onoriu se află în stare gravă la spital, în urma unor probleme apărute după o operație la stomac. Familia a făcut un apel pe rețelele sociale și i-a rugat pe cei care pot dona sânge să-l ajute pe pilot.

Din păcate, cei care au mers să doneze sânge pentru pilotul de raliuri au avut probleme. Rebeca Onoriu, verișoara acestuia, a dezvăluit ce au pățit persoanele care și-au dorit să-l ajute.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni, Rebeca Onoriu a explicat situația și a vorbit despre starea de sănătate a vărului ei.

Ce au pățit cei care au venit să doneze sânge pentru Daniel Onoriu, aflat în stare gravă la spital

Daniel Onoriu se află în stare gravă la spital, în urma hemoragiei interne suferite după operația la stomac. Verișoara acestuia i-a rugat pe cei care pot și își doresc să-l ajute pe pilotul de curse să doneze sânge, iar câteva persoane deja s-au mobilizat.

ADVERTISEMENT

Cei care au venit la centrul de transfuzie au întâmpinat câteva probleme. Aceștia aveau nevoie de CNP-ul lui Daniel Onoriu, pe care nu îl cunoștea nici verișoara acestuia.

Rebeca Onoriu a declarat că știe toate detaliile despre vărul ei, mai puțin CNP-ul.

„La prima oră m-au sunat băieții de la curse, de la Târgu Jiu. Se aflau acolo, la centrul de transfuzie și îmi cer CNP-ul lui Daniel.

ADVERTISEMENT

Acum, sigur că eu știu absolut tot de Daniel, mai puțin CNP-ul, abia îl știu pe al meu.

Și mi se pare aiurea că nu pot să doneze că n-au CNP-ul sau le cer nu știu ce, că fiecare întâmpină probleme”, a povestit Rebeca Onoriu la Antena Stars, notează spynews.ro. 

Care este starea de sănătate a pilotului de raliuri

Daniel Onoriu este în continuare intubat, după cum a mărturisit verișoara sa. Toată familia se roagă pentru el și speră ca starea lui să se îmbunătățească.

ADVERTISEMENT

„Azi-noapte a fost o noapte mai delicată. Se pare că a trecut-o cu bine, Slavă Domnului. De acum, sper, mi-e frică să mă pronunț, dar sper să fie totul înspre bine.

Încă nu poți să zici, este în continuare în acea stare, dar ne bucurăm că a trecut cu bine peste perioada asta”, c continuat Rebeca Onoriu.

Recent, pilotul de raliuri a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Deși nu au fost probleme imediat după intervenție, care a avut loc acum două săptămâni, nepotul regretatei artiste Gabi Luncă a acuzat stări de rău și a ajuns la Spitalul Floreasca în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT