Life

Daniel Onoriu, pe drumul cel bun cu recuperarea. Care este starea de sănătate a pilotului

Daniel Onoriu a ieșit din comă după 55 de zile. Starea de sănătate a pilotului de raliu s-a ameliorat, declarațiile făcute de Rebeca Onoriu oferind o speranță uriașă.
01.02.2022 | 20:24
Daniel Onoriu pe drumul cel bun cu recuperarea Care este starea de sanatate a pilotului
Daniel Onoriu se recuperează după comă. Cum se simte pilotul și ce tratament urmează. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportivul s-a luptat pentru viața sa, iar acum este pe drumul cel bun. Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă se recuperează.

Pilotul recunoaște pe toată lumea din familia sa, rudele fiind cele care s-au rugat neîncetat pentru starea de sănătate a acestuia. Din fericire, Daniel Onoriu nu a rămas cu probleme neurologice.

ADVERTISEMENT

Rebeca Onoriu, una dintre fiicele regretatei Gabi Luncă, a dezvăluit că sportivul își poate mișca membrele și de asemenea, este cooperant cu cei cu care intră în contact.

Daniel Onoriu se recuperează după comă. Cum se simte pilotul și ce tratament urmează

Daniel Onoriu va fi nevoit să urmeze o perioadă destul de lungă de kinetoterapie și va avea un stil alimentar complet nou având în vedere că stomacul i s-a micșorat dramatic.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! A clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum.

Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre. 

ADVERTISEMENT

Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămâna asta ni s-a aprobat cererea.

Vă dați seama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și acum are un stomac de dimensiunea unui pix!”, a declarat Estera Onoriu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De la ce au plecat problemele pilotului Daniel Onoriu

Pilotul de raliu a intrat în comă indusă, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Daniel Onoriu a început să aibă probleme medicale imediat ce și-a micșorat stomacul la o clinică din Turcia.

Campionul național la viteză în coastă a avut nevoie de mai multe transfuzii cu sânge, ajutor care a venit după un apel făcut de fiica lui Gabi Luncă, Rebeca Onoriu.

Se pare că operația nu a fost efectuată cum trebuie, iar de aici a apărut o hemoragie internă puternică. Familia și rudele s-au rugat neîncetat să-și revină, iar pe 27 ianuarie s-a înfăptuit minunea.

ADVERTISEMENT