Life

Daniel Onoriu s-a trezit din comă: ”A cerut să își vadă familia”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după 55 de zile de spitalizare, când medicii nu îi mai dădeau deloc șanse. Familia vorbește despre starea de sănătate a pilotului. 
26.01.2022 | 16:42
Daniel Onoriu sa trezit din coma A cerut sa isi vada familia
Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Când medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire, o minune, după cum spune familia, s-a întâmplat în cazul lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă

În urmă cu o zi, cadrele medicale care au grijă de pilot au ținut să anunțe familia în eventualitatea unui eveniment nefericit. Însă chiar atunci au venit veștile bune în ceea ce-l privește pe Onoriu.

ADVERTISEMENT

”A făcut Dumnezeu o minune, după 55 de zile de comă, nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit. Asta după ce ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău, pentru că deși analizele lui se normalizează, resursele lui au ajuns la capăt”, a spus Estera Onoriu la Prima TV.

Pilotul și-a dorit să-și vadă familia

Daniel Onoriu s-a terzit din comă, la aproape două luni de când se află pe patul de spital. Pilotul a început să se miște și și-a dorit să ia legătura cu asistenta care a avut mereu grijă de el, despre care familia i-a povestit la fiecare vizită.

ADVERTISEMENT

În fața ei, Daniel Onoriu și-a exprimat dorința de a-și vedea familia, fiind curios și de cât timp se află în unitatea spitalicească.

Imediat ce soția l-a vizitat, printr-un gest, Daniel Onoriu a demonstrat că mintea și trupul său nu au suferit sechele mari, așa cum se așteptau medicii, în urma septicemiei cu care s-a luptat. Estera Onoriu spune că, în prezent,  starea de sănătate a nepotului său se îndreaptă spre direcția cea bună.

ADVERTISEMENT

”Mintea i-a rămas întreagă”

”Astăzi, Daniel s-a trezit, a început să își miște buzele, să încerce să vorbească. În tot timpul în care a fost îngrijit, soția și copiii, când mergeau la el, îi spuneau numele unei anumite asistente și el astăzi a întrebat de ea. Cumva, subconștientul lui a înregistrat. Prima întrebare pe care a pus-o a fost: ‘de câte zile sunt în spital?’ și a cerut să-și vadă familia.

Soția a intrat la el, i-a spus numele copiilor, că se vor duce la el. Iar el a spus că cel mic nu trebuie să-l vadă așa. Acesta a fost semnul că el își amintește și recunoaște. Mintea i-a rămas întreaga în urma acestei septicemii complicate. Medicii se așteptau să fie multe sechele, dar îi mulțumim lui Dumneze că lucrurile merg spre foarte bine”, a mai spus Estera.

ADVERTISEMENT

Estera Onoriu: ”Dumnezeu a făcut o minune”

În aceeași intervenție televizată, Estera Onoriu a spus că, până ca această minune să aibă loc, de la momentul în care Daniel Onoriu a ajuns pentru prima dată la spital, întreaga familie și cei care l-au cunoscut și apreciat au ținut-o numai în post și rugăciune.

Dedicarea, speranța și credința lor au făcut ca Dumnezeu să îl readucă la viață pe Daniel Onoriu, lucru pe care Estera îl vede ca fiind o minune, pentru care trebuie să fie și mai încrezători în puterea celui de sus.

”De când a început necazul, în afara zilelor de post, rugăciunile sunt făcute aproape oră de oră. Unde oamenii au spus că nu mai există nicio șansă, Dumnezeu a făcut o minune, în fața căreia cu toții trebuie să ne închinăm și să fim și mai credincioși decât am fost”, a completat mătușa pilotului, la ”Exclusiv Vip”.

ADVERTISEMENT