Life

Dezvăluiri tulburătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu, din fața spitalului: ”Mi-e teamă că moare! E nevoie de o minune de la Dumnezeu”

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a vorbit pentru FANATIK despre ceea ce se petrece cu celebrul pilot de raliuri, după ce a fost internat de urgență la spital și, acum, este între viață și moarte.
08.12.2021 | 17:13
Dezvaluiri tulburatoare facute de sotia lui Daniel Onoriu din fata spitalului Mie teama ca moare E nevoie de o minune de la Dumnezeu
Doaniel Onoriu se zbate intre viata si moarte, iar sotia lui, Isabela, plange fara incetare Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Daniel Onoriu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre drama prin care trece în aceste momente, Isabela fiind, deja, la capătul puterilor după ce, de o săptămână deja, pilotul se zbate între viață și moarte.

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, plânge fără încetare

Soția lui Daniel Onoriu plânge, de câteva zile încoace, fără oprire. Simte că nu mai rezistă psihic, iar singurul lucru pe care îl mai poate face Isabela este să stea lângă spital și să se roage pentru ca o minune să îl salveze pe pilot.

ADVERTISEMENT

”Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, ne-a spus Isabela, soția lui Daniel Onoriu, plângând în hohote.

“Medicul care l-a operat e un criminal”

Iar lacrimile ei se transformă, după doar câteva clipe, în revoltă. O revoltă împotriva ghinionului pe care Daniel Onoriu l-a avut, în Turcia, la o clinică celebră, acolo unde s-a operat.

ADVERTISEMENT

”L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic”, ne-a mai spus, disperată, Isabela Onoriu, soția celebrului campion de raliuri din România.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, în comă după operație de micșorare de stomac

Isabela, soția pilotului Daniel Onoriu, a povestit, pentru FANATIK cum a ajuns în comă indusă cunoscutul pilot de raliuri. ”Daniel nu era foarte gras, dar avea planurile lui să slăbească, își dorea să fie mai slab. Și s-a dus la clinica asta din Turcia. Acum exact două săptămâni a fost operat, am fost cu el acolo”, povestește, printre lacrimi, Isabela Onoriu.

Doar că, din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit pentru pilot. ”Săptămâna trecută i s-a făcut rău, a leșinat în casă. A vomitat enorm de mult sânge, iar acum… acum mi-e frică că moare”, mai spune Isabela.

ADVERTISEMENT

Mai mult, precizează ea, culpa medicală este evidentă. ”După operația din Turcia, la două sau trei zile l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Iar el, din gurmandul pofticios care era, când a ajuns acasă nici nu a mâncat, a băut doar lichide cred, i-au fost tăiați centrii foamei.

Dar nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, povestește Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu, operat de Urgență, la Floreasca: “Are zeci de perfuzii pe el”

”Aici (la Spitalul Floreasca, n. red.) l-au tăiat pe burtă, e tăiat pe tot abdomen… Operația a fost făcută de cei mai buni doctori de la noi. Dar Daniel a stat cu infecția aia atâtea zile, i s-a răspândit în tot corpul. El a plecat cu sângerarea din Turcia, de aceea este așa grav acum”, mai spune, pentru FANATIK, Isabela Onoriu.

De altfel, de la operație încoace, dezvăluie soția lui Daniel Onoriu, nici nu a mai putut merge acasă, stă și ”păzește” spitalul zi și noapte în speranța unei minuni.

”Dormim de zile întregi în fața spitalului. Ieri mi s-a permis să îl vad. L-am văzut și m-a terminat, nu mai am viață în mine. Să îl vezi așa, într-o adormire profundă pe el, pe Daniel, care era sufletul veseliei, care zâmbea tot timpul… Nu mai putem, suntem, efectiv terminați”, ne-a mai spus Isabela Onoriu.

De altfel, recunoaște femeia îndurerată, i-a fost și greu să îl recunoască pe soțul pe care îl iubește de ani buni. ”Are zeci de perfuzii pe el… Sper să poată să îl mai scoată din coma indusă. E așa pentru că nu ar fi rezistat la durerile e care le are dacă era conștient…

Știu că se face, acum, totul ca să fie salvat, chiar vreau să mulțumesc oamenilor care au donat sânge pentru el și mai vreau doar să îi rog să se roage pentru Daniel, să se întâmple o minune”, a mai spus, pentru FANATIK, Isabela Onoriu, femeia care este căsătorită cu pilotul de mai bine de patru ani.

ADVERTISEMENT