Life

Vești bune despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Ce spune familia pilotului: ”Nu mai este în comă”

Familia lui Daniel Onoriu vine cu vești bune despre starea de sănătate a acestuia. Pilotul, după o perioadă lungă de chin, petrecută pe patul de spital, începe să își revină. 
16.01.2022 | 16:39
Vesti bune despre starea de sanatate a lui Daniel Onoriu Ce spune familia pilotului Nu mai este in coma
ADVERTISEMENT

După ce timp de 40 de zile, Daniel Onoriu a fost în comă indusă, acum veștile venite de la medici sunt îmbucurătoare. Cel mai recent raport medical al sportivului demonstrează că situația lui Onoriu se îmbunătățește.

În ciuda situației grave din cauza căreia a ajuns pe mâna specialiștilor, acum, după zile întregi petrecute la ATI, conform verișoarei acestuia, organismul lui Daniel Onoriu dă semne că ușor, ușor se vindecă.

ADVERTISEMENT

”Daniel nu mai este în comă! Se pare că a ieșit soarele și pe strada noastră!  Este doar intubat și sedat, dar este mult mai OK”, a declarat Rebeca Onoriu, conform Cancan.

”Nu știm încă ce decizie vom avea în legătură cu acea clinică din Turcia”

Cât despre decizia pe care o vor lua în legătură cu medicii de la clinica unde s-a operat inițial Onoriu, familia acestuia spune că încă nu a stabilit nimic.

ADVERTISEMENT

Primordial pentru toată lumea este ca pilotul de raliuri să se însănătoșească, să treacă peste această mare cumpănă a vieți pentru a putea decide el dacă și ce anume va face împotriva medicilor din Turcia care l-au ”măcelărit”, după cum spune familia.

Situație prin care, din nefericire, declară rudele acestuia, au mai trecut și alte persoane care, atunci când au aflat de cazul lui Daniel Onoriu, și-au spus și ei nenorocirile prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

”Nu știm încă ce decizie vom avea în legătură cu acea clinică din Turcia care l-a măcelărit pe Daniel. Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleași probleme. Să își revină Daniel și el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Medicii se luptă pentru viața pilotului

Vești la fel de bune am primit și noi în urmă cu câteva zile. Atunci, în exclusivitate, pentru FANATIK, mătușa lui Daniel Onoriu a declarat că medicii care se ocupă de pilot fac tot posibilul ca starea de sănătate a acestuia să se îmbunătățească, având parte de cel mai bun tratament.

ADVERTISEMENT

”Nu este mort! Este în viață și doctorii fac tot ce pot pentru ca lui să îi fie bine. Are parte de cel mai bun tratament, de cea mai bună aparatură și de cei mai buni medici”, a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK, Estera Onoriu.

Daniel Onoriu a apelat la o clinică din Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului. Dorința de a slăbi însă l-a făcut să se confrunte cu grave complicații după intervenția din Turcia și astfel a ajuns în comă, într-un spital din București.

ADVERTISEMENT