Sport

Daniel Oprița amenință cu demisia și i-a făcut praf pe jucători după Oțelul – CSA Steaua 3-2: „Nu mai suport să fiu umilit!”

Daniel Oprița amenință cu demisia după înfrângerea suferită de Clubul Sportiv al Armatei Steaua în duelul cu Oțelul Galați, scor 2-3.
30.03.2023 | 22:28
Daniel Oprita ameninta cu demisia si ia facut praf pe jucatori dupa Otelul  CSA Steaua 32 Nu mai suport sa fiu umilit
Daniel Oprița, supărat după Oțelul - CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” a fost nemulțumit de greșelile pe care jucătorii săi le-au făcut în prima repriză de la Galați, fiind de părere că trebuie mai multă concentrare în rândul elevilor săi.

Daniel Oprița amenință cu demisia după Oțelul – CSA Steaua

Daniel Oprița a amenințat cu demisia după înfrângerea suferită de Clubul Sportiv al Armatei Steaua a pierdut duelul cu Oțelul Galați„Nu vreau să dau în jucători, dar ce am văzut în prima repriză… sunt uluit.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg! Vii în prima repriză cu echipamentul pe tine, dar jucătorii de la Oțelul au fost bărbați. Tot o umilință am pățit și astăzi, chiar dacă am dat două goluri”.

„Le-am spus ce înseamnă să joci la Galați, jucăm cu presiunea. Le-am spus la pauză că dacă vor continua așa, plec de la echipă, pentru că nu mai am treabă aici.

ADVERTISEMENT

Nu pot să accept așa ceva. Trebuie să înțeleagă că au un nume în spate, trebuie să arate că ei sunt Steaua și că vin fanii să-i vadă”, a spus Daniel Oprița, la finalul meciului.

„Am venit cu circul în prima repriză!”

„Eu vreau să termin pe primul loc. Vreau să vorbesc cu conducerea, e deja al treilea, al patrulea meci în care trăiesc așa cum am trăit. Eu am și probleme cu sănătatea.

ADVERTISEMENT

Am venit cu circul în prima repriză. Mi-a fost frică să nu luăm 5-6 goluri, că Galațiul știe cum să procedeze. În a doua repriză a fost altceva, dar tot am făcut greșeli mari.

Nu cred că au fost probleme de arbitraj, dar la cum am jucat noi, mai putem spune ceva despre arbitraj? Sunt câțiva jucători care au fost la națională, au ajuns la ora 22:00 aseară la cantonament”, a continuat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

„Sunt câțiva jucători de la care aștept mai mult, unii pare că s-au culcat pe ureche. Urmează meciul cu Iași și cu Dinamo. La o atmosferă din asta ți se înmoaie picioarele.

Am rămas și eu uluit, sunt la fel cum au fost ei în prima repriză, nu știu ce se întâmplă. Să-i vedem. Nu știu, sunt într-o dilemă, le-am spus în vestiar, o să vorbesc cu conducerea în privința mea. Nu pot să trec ușor peste, nu vreau să fiu umilit cum am fost în prima repriză. Nu-mi mai găsesc cuvintele”, a mai spus antrenorul lui CSA Steaua.

ADVERTISEMENT