Sport

Daniel Oprița anunță „finalul” la CSA Steaua! „Mai sunt doar patru jucători care au contracte”. Cine sunt aceștia. Update exclusiv

Daniel Oprița anunță „finalul” la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, spunând că au mai rămas doar patru jucători care au contracte.
16.05.2023 | 23:07
Daniel Oprita anunta finalul la CSA Steaua Mai sunt doar patru jucatori care au contracte Cine sunt acestia Update exclusiv
Daniel Oprița anunță „finalul” la CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-05-2023
20:11

Cine sunt cei 4 jucători de care vorbește Oprița

FANATIK a aflat în exclusivitate numele celor patru jucători care mai au contract cu CSA Steaua și începând din sezonul 2023-2024. Este vorba despre golgheterul Bogdan Chipirliu, Cristian Balgiu, Rareș Enceanu și Tsvetelin Chunchukov. Ultimul a semnat pe doi ani cu „militarii” la începutul ediției în curs.

Liber de contract nu va rămâne în mod cert nici Atanas Trică. El este însă împrumutat și, din informațiile noastre, ori se va întoarce la Universitatea Craiova, ori va încerca să își găsească un împrumut la o formație de Liga 1. În rest, toți ceilalți jucători termină contractele la 30 iunie și sunt șanse mici să mai continue în Ghencea, având în vedere că nimeni din conducere nu i-a căutat să negocieze prelungirea.

Se pare că echipa lui Daniel Oprița nu va avea buget de transferuri pentru sezonul viitor, astfel că va trebui să se întărească cu fotbaliști liberi de contract sau să promoveze tineri din academie.

Antrenorul „militarilor” a vorbit și despre cearta pe care o are cu Florin Talpan, făcând noi dezvăluiri ale amenințărilor juristului la adresa lui. Tehnicianul a vorbit din nou și despre faptul că echipa sa nu a avut din nou dreptul de promovare, deși ocupă locul doi în Liga 2.

Daniel Oprița anunță „finalul” la CSA Steaua

Daniel Oprița anunță „finalul” la CSA Steaua, dezvăluind că au mai rămas doar patru jucători cu contracte și nu știe ce se va întâmpla din sezonul viitor, inclusiv în ceea ce privește dreptul de promovare al echipei:

ADVERTISEMENT

„Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract.

N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt.

ADVERTISEMENT

Știu că suntem promovați, jucătorii deja vorbesc pe grup despre asta, se întreabă ce facem, unde mergem pentru a sărbători. Ne felicităm pentru rezultat, ce să facem? Vă dați seama la ce s-a ajuns?”.

„Practic am promovat direct și noi tot suntem acuzați!”

„E o promovare directă și noi tot suntem acuzați. Atât s-a putut. Eu sunt incompentent, jucătorii sunt slabi, dar noi am încercat. Lăsăm echipa pe locul doi, eu și băieții ne-am făcut treaba.

ADVERTISEMENT

Mă amenințase cu demiterea într-un interviu în care a spus că acest lucru trebuie să se întâmple dacă pierdem cu Dinamo. Cu două zile înainte de meci, căuta numărul meu pentru a mă suna să ia măsuri”, a continuat Daniel Oprița, în emisiunea „Națiunea Stelistă”, de pe pagina de Facebook AS47.

„A început să-mi spună de meciurile cu Dejul, cu Poli Iași, că ne-am făcut de râs, că echipa nu joacă. Nu știu în ce calitate a putut să vorbească lucrurile astea despre mine.

ADVERTISEMENT

I-am închis telefonul fiindcă l-ați văzut și voi… Când începe, nu se mai oprește! Iar eu nu accept să fiu jignit, nu accept să mi se spună lucruri tehnico-tactice. A zis că se duce la comandant să mă dea afară”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT