Sport

Daniel Oprița confirmă Fanatik. Salariul de la CSA Steaua, marea nemulțumire a antrenorului: ”Am fost dezamăgit”

Daniel Oprița, antrenorul care a dus-o pe Steaua în Liga 2, pune presiune pe oficialii clubului și anunță că vrea să-și continue munca, dar pe un salariu de profesionist.
02.06.2021 | 00:06
Daniel Oprita confirma Fanatik Salariul de la CSA Steaua marea nemultumire a antrenorului Am fost dezamagit
ADVERTISEMENT

Antrenorul de 39 de ani a răbufnit după câștigarea barajului de promovare cu CS Afumați și a declarat că nici nu vrea să audă de oferta Stelei, de prelungire a contractului.

FANATIK a aflat oferta la care tehnicianul a făcut referire, vizibil iritat, imediat după manșa retur cu CS Afumați. Din informaţiile FANATIK, oficialii clubului i-ar fi propus un salariu de doar 3.000 de euro pe lună, în condițiile în care  jucătorii încasează sume mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița recunoaște că oferta l-a nemulțumit

Într-o intervenție la Digisport, antrenorul Stelei a mărturisit că a fost dezamăgit de oferta de prelungire a angajamentului scadent în această vară.

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor nu a renunțat, totuși, la ideea de a-și continua munca și așteaptă finalizarea discuțiilor cu comandantul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”Era vorba de o mică mărire, am fost dezamăgit pentru că mai mult eu am făcut discuțiile, nu-l lași până în ultima zi dacă vrei pe cineva. Eu așa aș face cu un jucător pe care-l doresc.

Discut cu domnul comandant, cu președintele comisiei, sunt mai mulți oameni. cred că lucrurile se vor rezolva”, a declarat Oprița, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Acesta a preluat banca tehnică a echipei din Ghencea încă din 2019 și a reușit anul acesta promovare în Liga 2, la patru ani de la reactivarea secției de fotbal a CSA Steaua.

Cel puțin doi ani, Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua a promovat în eșalonul secund al României câștigând detașat seria a 4-a a ligii a treia. Ulterior, roș-albaștrii le-au învins în meciurile de baraj pe Mostiștea Ulmu, cu un dublu 2-0, respectiv pe CS Afumați, 2-0 în tur și 2-1 în retur.

ADVERTISEMENT

Însă, până să-și vadă visul împlinit, revenirea echipei de suflet în Liga 1, fanii roș-albaștrilor mai au de așteptat.

Conform regulamentelor FRF, echipa nu are drept de promovare în următorii doi ani. Până atunci roș-albaștrii vor trebui să lucreze la schimbarea statutului juridic care presupune și atragerea unui finanțator din mediul privat.

Managerul Stelei, George Ogăraru susține că în perioada următoare se vor pune la punct toate actele necesare. De asemenea, el susține că își dorește ca Daniel Oprița să fie și în sezonul viitor antrenorul Stelei.

ADVERTISEMENT