Fotbal intern

Daniel Opriţa, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. “Piţurcă ne ţinea în teroare!”

03.10.2018 | 00:27
Daniel Oprita dezvaluiri din vestiarul FCSBului Piturca ne tinea in teroare

Daniel Opriţa a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului! Fostul antrenor al lui FC Voluntari a comentat în legătură cu momentele în care Florin Bratu a fost acuzat de jucătorii lui FC Dinamo Bucureşti că reacţionează nervos în vestiar şi crede că oficialii din “Ştefan cel Mare” au greşit când au renunţat la antrenorul în vârstă de 38 de ani.

Fostul antrenor din Liga 1 Betano susţine că are informaţii din interiorul vestiarului lui FC Dinamo Bucureşti şi că Florin Bratu îi înjura pe jucătorii din “Ştefan cel Mare”, dar acesta este de părere că nu este un motiv pentru ca fostul atacant să fie dat afară din “Groapă”.

Dezvăluirile lui Daniel Opriţa din vestiarul FCSB-ului

“N-am înţeles de ce a plecat Bratu de la Dinamo, pentru ce? Că s-a certat cu Nistor? Mi-a zis cineva, nu-i dau numele, că-i înjura Bratu, că-i… Se mai întâmplă la meciuri, în timpul jocului să ai diferite reacţii. Mai pe vremea aia, din trecut, chiar se înjura, nu ca acum, şi mai scăpa şi câte o palmă şi nu ne supăram. Adică, intrai şi jucai. Ce, eu mă supăram că mă înjura nea Piţi? Ne înjura…, ne ţinea în teroare, ştiam şi jucam şi de asta”, a spus Daniel Oprţa pentru o emisiune de sport.

Mai mult, Daniel Opriţa susţine că jucătorii nu aveau parte de susţinerea antrenorului în acea perioadă când treceau prin momente dificile şi că trebuia să îşi revină singur după meciuri mai puţin bune. “Sau credeți că dacă nu-mi ieșea jocul sau nu eram bine la antrenament venea la mine să-mi ridice moralul? Nu! Îmi spunea că dacă nu-mi revin singur nu sunt fotbalist de Steaua, să plec, că vin alții. Trebuia să-mi revin singur, nu să mă ia în brațe și să-mi aducă cafea dimineața. E adevărat că s-au mai schimbat vremurile, dar nici așa să te superi din orice”, a mai adăugat Opriţa.