Sport

Daniel Oprița îi face praf pe jucătorii săi după Viitorul Târgu-Jiu – Steaua 4-3: „Și-au bătut joc, să le fie rușine!”

Antrenorul „roș-albaștrilor” a avut un discurs extrem de acid, după ce jucătorii săi au condus cu 2-0, dar au încasat apoi patru goluri.
29.10.2022 | 20:28
Daniel Oprita ii face praf pe jucatorii sai dupa Viitorul TarguJiu  Steaua 43 Siau batut joc sa le fie rusine
Daniel Oprița e liderul cu Steaua în Liga 2 Casa Pariurilor cu 26 de puncte în 12 etape. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Militarii” rămân lideri în Liga 2 Casa Pariurilor în ciuda înfrângerii surprinzătoare cu gorjenii, care erau abia pe locul 15 în clasament, cu 12 puncte în 11 etape.

Daniel Oprița a tunat și a fulgerat după înfrângerea de la Târgu-Jiu: „Când nu respecţi fotbalul şi nu-l tratezi aşa cum trebuie, asta păţeşti”

Liderul din Liga 2 a condus cu 2-0 în minutul 44, iar jucătorii lui Daniel Oprița au reușit contrapeformanță să primească patru goluri în 50 de minute: „Ce să fac? Accept realitatea. Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Nimic nu anunţa ceea ce s-a întâmplat, dar când nu respecţi fotbalul şi nu-l tratezi aşa cum trebuie până la final, asta păţeşti”.

ADVERTISEMENT

Oprița îi acuză pe fotbaliștii săi de lipsă de profesionalism: „Să conştientizeze şi ei ceea ce au făcut astăzi unii dintre ei, şi-au bătut joc de munca celorlalţi. Unii şi-au făcut treaba, dar alţii la 2-0 au început să meargă pe teren. Li s-a urcat la cap, că sunt pe locul 1… E relaxare, clar!”.

Steaua a încasat primul gol imediat după ce a dus scorul la 2-0, iar Daniel Oprița a încercat să îi reseteze la pauză: „I-am şi avertizat că Viitorul va veni peste noi dacă intrăm pe vârfuri în a doua repriză, pentru că marcaseră chiar înainte de pauză şi aveau moral. Le-am făcut nişte cadouri… numai când nu eşti concentrat poţi face aşa ceva. Vom analiza unde a greşit fiecare”.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița, scandal în vestiar la pauza meciului: „Am vorbit pe un ton mai ridicat. Dar s-au trezit prea târziu”

Atanas Trică a reușit să reducă din diferență în minutul 88, însă Steaua nu a mai reușit să întoarcă rezultatul în prelungiri: „Am încercat să-i atenţionez la pauză, am vorbit pe un ton mai ridicat, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Când au văzut că e «groasă», că sunt conduşi, au putut alerga, să paseze, să ducă mingea în faţa porţii. Dar s-au trezit prea târziu”.

Unirea Dej a făcut doar 1-1 cu Concordia Chiajna, în timp ce Poli Iași a făcut egal cu Cziksereda, iar „roș-albaștrii” se puteau detașa în clasament de principalele urmăritoare: „Au grijă băieţii să mai facă câteva d-astea. Nu-mi găsesc cuvintele, sunt foarte supărat. Era un meci pe care nu trebuia să-l pierdem, mai ales că celelalte rezultate ne-au fost favorabile şi ne-am fi putut distanţa”.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița speră că această înfrângere îi va trezi pe jucătorii săi: „Să le fie rușine!”

Daniel Oprița rămâne optimist și speră că tot răul va fi spre bine, iar acest duș rece îi va trezi pe jucătorii săi: „Sper să ne trezească această înfrângere, acest joc, această nepăsare. Să le fie ruşine! Trebuie să ne fie tuturor, dar eu am încercat să-i atenţionez. Noi n-am reuşit să luăm nici măcar un punct, deşi am avut 2-0”.

Cu această victorie, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu e pe locul 12 în clasament, iar Oprița a avut puterea să îi felicite pentru jocul prestat: „Trebuie felicitaţi cei de la Viitorul, pentru că au crezut, au fost agresivi şi au fost răsplătiţi până la urmă. Ar trebui să realizeze şi jucătorii ce au făcut, sper să ştie”.

ADVERTISEMENT