Sport

Daniel Oprița, mândru după inaugurarea stadionului Steaua. Promisiune pentru fani: „Istoria ne obligă!”

Daniel Oprița a vorbit după victoria Stelei în fața lui OFK Belgrad, scor 6-0.
07.07.2021 | 21:30
Daniel Oprita mandru dupa inaugurarea stadionului Steaua Promisiune pentru fani Istoria ne obliga
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „roș-albaștrilor” se bucură de inaugurarea cu succes a stadionului Steaua, trăind meciul ca în vremurile bune, când evolua pe Ghencea.

Daniel Oprița vrea un parcurs bun în Liga 2, chiar dacă formația sa nu are drept de promovare în prima ligă, însă este interesat doar de performanța sportivă și speră să aibă și un parcurs bun în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița, mândru după inaugurarea stadionului Steaua

Daniel Oprița a fost mândru după inaugurarea stadionului Steaua, echipa sa câștigând duelul amical cu OFK Belgrad, scor 6-0: „O atmosferă extraordinară, mă bucur că am avut privilegiul de a inaugura acest stadion.

Nu mulți se pot mândri cu un astfel de meci, le-am spus și băieților azi. Un stadion extraordinar, niște suporteri extraordinari și vrem să continuăm la fel și în Liga 2, pentru că istoria ne obligă”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ia exemplu de la glorii. Le mulțumim fanilor încă o dată. Rămâne așa până acum, nu avem drept de promovare, mai mult nu știu, nu pot să vorbesc despre alte lucruri”, a mai spus Daniel Oprița.

Ilie Dumitrescu, impresionat de stadionul Steaua

Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de stadionul Steaua și a retrăit toate amintirile frumoase din perioada în care era jucător: „Atmosferă senzațională! Pentru mine e cel mai frumos stadion.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă de vis, mă uitam în a doua repriză, mai ales când s-a pornit nocturna și a fost și momentul ăsta cu Lăcătuș. Îmi amintesc multe din copilărie, a fost mereu un stadion de care m-am simțit legat”. 

„Trebuie să i se facă o statuie lui Marius Lăcătuș, cum are Henry la Arsenal. El chiar merită acest lucru, a făcut performanță și e un simbol pentru clubul ăsta.

ADVERTISEMENT

Cine făcea parte din această echipă, cu siguranță era un talent, altfel nu putea juca la Steaua!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT