Sport

Daniel Oprița a început curățenia de iarnă la CSA Steaua. Ce jucători nu vor mai continua în Ghencea

FANATIK a aflat lista jucătorilor care nu vor mai continua la CSA Steaua din iarnă și unde vrea Daniel Oprița să întărească echipa pentru a promova anul viitor în Casa Pariurilor Liga 1.
13.12.2021 | 12:46
Daniel Oprita a inceput curatenia de iarna la CSA Steaua Ce jucatori nu vor mai continua in Ghencea
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița a renunțat deja la doi jucători însă lista celor care nu vor mai continua la CSA Steaua este mai lungă, așa cum a aflat FANATIK.

Antrenorul lui CSA Steaua avertiza că în iarnă vor pleca mai mulți jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptat, iar Daniel Oprița se ține de cuvânt și vrea să construiască o echipă care să permită promovarea în Liga 1 anul viitor.

ADVERTISEMENT

Ce jucători nu vor mai continua din iarnă la CSA Steaua

Portarul Horia Iancu împrumutat de la FC U Craiova 1948 și atacantul Cezar Gherghiceanu și-au reziliat contractele cu CSA Steaua, însă lista plecărilor se mărește. Din informațiile FANATIK, pe lista neagră se află alți patru jucători cu care se negociază rezilierea contractelor. Nici mijlocașul stânga crescut de PSG, Kevin Yoke, aflat în probe, nu l-a convins pe Daniel Oprița și nu va fi păstrat în lot, în aceeași situație fiind și atacantul Mazire Soula.

Astfel, sunt șanse mari ca Alexandru Zaharia (mijlocaș stânga), George Călințaru (fundaș stânga), Ovidiu Moraru (fundaș central), Liviu Băjenaru (mijlocaș ofensiv) să nu mai continue la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița își dorește să mai aducă doi atacanți și l-a luat în probe pe băiatul lui Narcis Răducan, Iustin, care a și înscris într-un meci amical la doar 16 ani. Fostul atacant al FCSB caută însă un vârf cu experiență în Liga 1 și urmărește mai mulți jucători din străinătate.

O situație mai specială este cea a veteranului Liviu Băjenaru, un jucător foarte apreciat de suporteri, dar mai ales de antrenorul Daniel Oprița, care însă va împlini 39 de ani pe 6 mai. Mijlocașul își caută echipă, iar în cazul în care nu își va găsi va continua la CSA Steaua până în vară.

ADVERTISEMENT

Când se reunește CSA Steaua

Băieții lui Daniel Oprița vor avea parte de vacanță până pe data de 10 ianuarie, când are loc reunirea. Perioada de pregătire va fi una îndelungată, ținând cont că Liga 2 se reia abia la finalul lunii februarie.

Astfel, CSA Steaua va avea parte de un cantonament în Ghencea, unde echipa va susține mai multe meciuri amicale, iar în partea a doua a perioadei de pregătire „militarii” vor pleca în Antalya (Turcia).

ADVERTISEMENT

Odată cu plecarea a 6-7 jucători, CSA Steaua va avea astfel bugetul necesar pentru a mai aduce patru-cinci jucători la care se vor adăuga și câțiva juniori.

Ce spunea Daniel Oprița după ultimul meci din acest an

„O să fie discuții, o să plece câțiva jucători, nu pot să-i spun eu acum. O să discute conducerea cu ei. Eu le-am dat o listă, ei trebuie să discute pentru rezilierea contractelor.

Asta este, vin și momente din acestea, în care trebuie să ne despărțim. Sper să înțeleagă că nu e nimic personal cu niciunul dintre ei, dar trebuie să ne întărim și să aducem jucători noi la echipă.

Sper ca luna asta să mă decid la trei-patru jucători. În faza de atac, în primul rând, trebuie să găsim jucători, plus jucători de creație, marcatori. Asta căutăm în primul rând. Un junior, doi juniori, acolo, să avem mai multe soluții”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua TV.

  • 6 jucători vor pleca de la CSA Steaua
ADVERTISEMENT