Fotbal intern

Daniel Oprița poate deveni săptămâna viitoare antrenor în acte la CSA Steaua: “Luni sau marți aștept decizia de la Comisii!” EXCLUSIV

11.10.2019 | 19:23
Daniel Oprita poate deveni saptamana viitoare antrenor in acte la CSA Steaua Luni sau marti astept decizia de la Comisii EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița a fost prezentat în vară în rolul de antrenor principal la CSA Steaua, dar nu a putut fi trecut în acte din cauza litigiului pe care îl avea cu CS Mioveni. Oprița a fost antrenorul formației din Argeș timp de patru luni, iar în momentul în care oficialii celor de la Mioveni au dorit dorit să rezilieze înțelegerea și antrenorul s-a opus, cazul a ajuns la Comisii. Joi a fost judecat, iar la începutul săptămânii viitoare va fi oferit răspunsul oficial, moment în care Oprița va putea fi trecut în acte “A1” la Steaua.

Daniel Oprița, la câteva zile de a deveni oficial antrenor la CSA Steaua

Chiar dacă Daniel Oprița a fost prezentat în vară noul antrenor al celor de la CSA Steaua, în acte nu a putut fi trecut cu noul rol, din cauza litigiului deschis în care se afla cu fosta echipă, CS Mioveni. În cursul zilei de joi, cazul a fost judecat la Comisii, iar un răspuns este așteptat la începutul săptămânii viitoare. Daniel Oprița a vorbit pentru FANATIK despre situație, declarând că după răspuns va demara negocierile pentru semnarea contractului cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu știu nimic de litigiul cu CS Mioveni, ieri (n.r. joi) a fost judecat la Comisii, dar luni sau marți se va afișa decizia Nu știu dacă rămân la CSA Steaua, o să discutăm, deocamdată aștept să devin liber. Nu am nicio nemulțumire în legătura cu proiectul. Am hotărât și în vară ce jucători se vor aduce, eu i-am propus. Rezultatele sunt bune, nu avem de ce să nu fim mulțumiți“, a declarat Daniel Oprița pentru FANATIK.

Daniel Oprița nu a putut fi trecut în acte antrenor principal la CSA Steaua. Sursă Foto: Sportpictures
Daniel Oprița nu a putut fi trecut în acte antrenor principal la CSA Steaua. Sursă Foto: Sportpictures

CSA Steaua luptă pentru locul de baraj cu Bucharest United

Din noul sezon al Ligii 4 au trecut opt etape, iar CSA Steaua a avut un parcurs perfect. Totuși, echipa roș-albastră nu este singura care a acumulat maximum de puncte. Dacă sezonul trecut a fost Carmen, în această stagiune Bucharest United pare a fi surpriza din al patrulea eșalon.

ADVERTISEMENT

Cele două formații nu au impresionat doar prin cele opt victorii din tot atâtea posibile, ci și prin forța ofensivă. Steaua a punctat de 57 de ori în primele opt etape, încasând unul singur, în timp ce Bucharest United a înscris de 54 de ori și a primit trei goluri.