Sport

Daniel Opriţa se teme înainte de Steaua – Csikszereda: „O să fie un meci greu, mai ales că se joacă și în Ghencea”

Daniel Oprița a recunoscut că se teme de meciul lui CSA Steaua cu Csikszereda, din Casa Pariurilor Liga 2, ținând cont că adversarii nu au obținut niciun punct în primele două etape.
20.08.2022 | 10:16
Daniel Oprita se teme inainte de Steaua  Csikszereda O sa fie un meci greu mai ales ca se joaca si in Ghencea
Daniel Opriţa se teme de meciul CSA Steaua - Csikszereda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” este însă de părere că jucătorii săi pot să obțină victorii cu orice adversar, dacă vor fi concentrați la maximum.

Daniel Opriţa se teme de meciul CSA Steaua – Csikszereda

Daniel Oprița a recunoscut că se teme de meciul dintre CSA Steaua și Csikzereda, explicând că orice adversar ca vine să joace pe arena din Ghencea este motivat suplimentar să îi încurce pe steliști.

ADVERTISEMENT

„Am avut meciul în mână cu Metaloglobus, nu am știut să profităm de greșelile lor, nu am tratat serios și cred că e nevoie de mai multă concentrare.

O să fie un meci greu cu Csikszereda, mai ales că se joacă și în Ghencea și pentru că nu au obținut niciun punct în primele două etape”, și-a început Daniel Oprița discursul.

ADVERTISEMENT

„Noi ne batem cu noi!”

Daniel Oprița a continuat și a spus că Steaua poate învinge orice echipă din Liga 2, vorbind și despre revenirile lui Bărbulescu și Bustea.

„Noi ne batem cu noi, pentru că am încredere în echipa noastră, putem bate pe oricine și nu cred că, dacă vom fi concentrați, nu vom ajunge în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu e ceva sigur la Bărbulescu, poate să intre într-o săptămână cu echipa. Bustea face antrenament separat cu echipa, dar mai durează până să joace un meci oficial”, a mai spus antrenorul „roș-albaștrilor”.

Antrenorul Stelei a fost îngrijorat înainte de startul de sezon al elevilor săi din cauza faptului că echipa nu are nici în acest an dreptul de promovare:

ADVERTISEMENT

„Au niște bonusuri în cazul promovării, dar acum nu le pot lua chiar dacă acestea sunt în contract. Bonusurile vin din drepturile tv pe care nu le vom lua dacă nu vom promova, chiar dacă ne clasăm pe primele locuri sau la baraj”.

„Sezonul trecut am trăit cu speranța că ne vor lăsa, că vom merge la TAS. Acum și jucătorii știu ce a fost anul trecut. Unii se gândesc că sunt păcăliți”, spunea Daniel Oprița înaintea debutului sezonului din Casa Pariurilor Liga 2.

ADVERTISEMENT