Sport

Daniel Pancu a comparat Macedonia de Nord cu „Generația de Aur”! Ilie Dumitrescu l-a contrat: „E cu totul altceva!”

Daniel Pancu a comparat Macedonia de Nord cu „Generația de Aur”.
07.09.2021 | 21:31
Daniel Pancu a comparat Macedonia de Nord cu Generatia de Aur Ilie Dumitrescu la contrat E cu totul altceva
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu l-a contrat imediat și i-a spus lui „Pancone” că nu a fost o comparație bună, iar acesta a revenit și a spus că s-a referit mai mult la nivelul așteptărilor fanilor.

„Mister” nu consideră că Macedonia de Nord este o formația atât de puternică, mai ales că s-a retras recent Goran Pandev, atacantul legendar al lor, care a marcat și la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a comparat Macedonia de Nord cu „Generația de Aur”, dar Ilie Dumitrescu l-a corectat

Daniel Pancu a vorbit despre meciul dintre Macedonia de Nord și România, comparând formația macedonenilor cu cea a României din 1994, însă Ilie Dumitrescu l-a corectat imediat, spunând că diferența e prea mare.

Daniel Pancu – Macedonia mi se pare că e o națională bună. Cred că e o națională cum a fost cea a voastră atunci la Mondial…

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu – Nu mi se pare bună comparația! Macedonia e cu totul altceva, noi am fost la alt nivel.

Daniel Pancu – Păi nu, la ei a fost pentru prima dată, să ținem cont și de asta. Fanii lor au nivelul de așteptări cum a fost la noi atunci. Despre fani zic, la asta mă refeream.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu – Așa da, se apropie, dar tot nu cred că e o echipă chiar atât de bună, s-a mai retras și Pandev.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația lui Ianis Hagi și i-a certat pe fanii naționalei

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre Ianis Hagi, care a fost depistat pozitiv cu COVID-19, spunând că virusul putea fi luat de oriunde, iar jucătorul nu trebuie pus la zid:

ADVERTISEMENT

„Știu ce înseamnă viața de cantonament, nu poți să stai izolat, plus în vestiar, plus pe la masă pe-acolo. Dacă nu în seara asta, mâine vom avea rezultatul și de la restul testelor PCR.

Noi trebuie să batem Armenia, să batem mâine și să nu ne luăm bătaie la goluri multe de la Germania, cum a făcut Armenia. Islanda e o umbră a echipei de la baraj, nu cred că ne poate încurca”.

„E complicată treaba, dacă nu vor fi probleme, cred că va juca cu Nedelcu la închidere, cu Man nouă fals și cu Sorescu pe bandă”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Mister” i-a certat și pe fanii naționalei, care s-au supărat pe jucători pentru că nu au vrut să facă poze cu ei la finalul meciului cu Liechtenstein: „Cu tot respectul pentru suporteri și fac lucruri incredibile, repet, cu tot respectul, dar cum poți să nu respecți protocolul”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „X” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT