Fotbal intern

Daniel Pancu a dezvăluit că George Copos încă mai dă bani la Rapid: “Alege doi jucători şi le plătesc eu salariile!”

29.12.2019 | 21:33
Daniel Pancu a dezvaluit ca George Copos inca mai da bani la Rapid Alege doi jucatori si le platesc eu salariile
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a vorbit despre o eventuală revenire a lui George Copos la Rapid. Antrenorul giuleştenilor spune că fostul finanţator nu are de gând să mai fie oficial la formaţia vişinie, însă că încă mai dă bani pentru Rapid!

Daniel Pancu, despre o revenire a lui George Copos la Rapid: “Ne ajută neoficial”

George Copos când promitea un lucru era sfânt. Înainte de petrecerea de final de an, am stat la o masă împreună, inclusiv cu domnul primar Tudorache. A repetat că nu se mai întoarce în fotbal, dar va fi pe viață alături de Rapid, cu ce va putea… neoficial.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, la Rapid nu e nevoie de niciun sponsor. Poate să vină și nu știu ce miliardar… bugetul e acoperit. E nevoie să vină George Copos? La ultima discuție mi-a zis ‘Ia-ți doi jucători, cei mai buni pe care îi vrei tu, îmi spui salariul și eu ți-i plătesc până la vară. Nu contează salariul'”, a povestit Pancu la Realitatea plus.

George Copos s-a retras de la Rapid, fiind chiar închis în “Dosarul Transferurilor” în urma vânzării ilicite a lui Cristi Dulca în Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu spune că aşteaptă alte două reveniri la Rapid, cea a lui Mircea Lucescu şi a lui Alex Ioniţă, jucătorul urmând, cel mai probabil, să fie împrumutat de la Craiova din 2020.

“Numărul 10 va fi, în proporție foarte mare, Alexandru Ioniță II, care este împrumutat la Universitatea Craiova. Îl luăm împrumut până la vară. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă, să joace la Rapid din nou. Va renunţa la o parte din salariu

ADVERTISEMENT

Nu e sigur cu Mircea Lucescu! Ultimele vești sunt că și-ar dori să antreneze în continuare. În ultimele două-trei luni, am vorbit constant cu nea Mircea. Am multe lucruri de învățat. Orice sfat e aur pentru oricine, am un respect imens.

Este singurul de la care aș accepta sfaturi, fiindu-mi aproape. Dar nu renunț la funcția de antrenor, nu mă dau la o parte. În urmă cu trei săptămâni, mi-a spus că va veni în postura de consilier“, a fost declaraţia lui Pancu.

ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a afirmat răspicat că, pe 13 ianuarie, atunci când Rapid se va reuni pentru prima oară în 2019, Mircea Lucescu va fi în calitate oficială alături de echipă.

Pe de altă parte însă, Lucescu a afirmat într-un interviu exclusiv pentru FANATIK faptul că nu poate fi decât cel mult un consilier pentru Pancu şi în niciun caz în calitate oficială.

ADVERTISEMENT