Fotbal intern

Daniel Pancu a fost dat afară de la Rapid după eșecul cu Reșița! Prima reacție a antrenorului

09.03.2020 | 15:51
Daniel Pancu a fost dat afara de la Rapid dupa esecul cu Resita Prima reactie a antrenorului
ADVERTISEMENT

Eșecul cu CSM Reșița i-a fost fatal lui Daniel Pancu. Antrenorul Rapidului a fost dat afară în ultima rezultatelor slabe din ultima vreme, după un palmares de coșmar în 2020: 2 înfrângeri și un egal.


UPDATE, ora 15:55/ Daniel Pancu a declarat, după ședința de la sediul clubului Rapid, că nu se poate opune demiterii, iar condițiile financiare în care se va realiza despărțirea vor fi stabilite în următoarele ore.

ADVERTISEMENT

Eu am fost de acord cu demiterea. Am fost la ședință, mi-au spus că poate jucătorii sunt blocați mental și poate au nevoie de o schimbare. Ne-am strâns mâna, ne-am pupat și gata.

Rămâne să stabilească ei despăgubirile financiare, pentru că eu demisia nu mi-o dau. Eu am crezut cel mai mult în promovare și nu aș fi demisionat niciodata de la Rapid!”, a declarat Daniel Pancu, potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, dat afară de la Rapid

Daniel Pancua rezistat doi ani pe banca giuleștenilor, după ce preluase echipa în 2018 de la Constantin Schumacher.

Inițial, Pancu nu a avut probleme în a promova Rapidul din Liga a 3-a în liga secundă, însă sezonul actual este dezamăgitor pentru gruparea „granata”.

ADVERTISEMENT

Din postura unei favorite la promovare, Rapidul se află pe locul al 6-lea, cu 37 de puncte, la două puncte de locurile de promovare.

Liderul UTA Arad a luat un avans considerabil de 10 puncte și e greu de crezut că mai poate fi ajuns.

ADVERTISEMENT

Conform sport.ro, giuleștenii vor anunța luni, 9 martie, numele înlocuitorului lui Daniel Pancu.

Rapid București are cel mai valoros lot din liga secundă, cotat la 4.88 milioane de euro, astfel că ratarea promovării ar putea fi considerat un dezastru în Giulești în acest sezon.

Desigur, tradiția, suporterii și valoarea lotului nu sunt garantul succesului, după cum au aflat și alte echipe din Liga a 2-a.

Universitatea Cluj, o altă echipă cu pretenții la promovare în acest sezon se luptă cu mari emoții pentru evitarea retrogradării.

  • 10 puncte o despart pe Rapid de liderul UTA Arad
ADVERTISEMENT