Fotbal intern

Daniel Pancu a luat foc când a auzit ce a spus Cristea după eliminarea din cupă: „E o glumă tristă”

09.02.2021 | 21:38
Daniel Pancu a luat foc cand a auzit ce a spus Cristea dupa eliminarea din cupa E o gluma trista
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu s-a enervat cumplit când a auzit că Andrei Cristea a declarat la finalul meciului pierdut în Cupa României cu Petrolul, 0-3, că vrea să mai aducă un preparator fizic la echipă, fiind nemulțumit de cum s-au prezentat jucătorii mai ales din punct de vedere fizic.

„Pancone” susține că Andrei Cristea se plângea de antrenamentele dure pe care le avea în prima parte a campionatului și consideră că datorită lui actualul antrenor al lui Poli Iași a marcat șapte goluri în campionat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Andrei Cristea susține că echipa sa nu este la un nivel bun din punct de vedere fizic și vrea să mai aducă un preparator italian la echipa din „Copou”.

Daniel Pancu, dezlănțuit la adresa lui Andrei Cristea

Daniel Pancu s-a dezlănțuit când a auzit că Andrei Cristea vrea un nou preparator fizic la Poli Iași, lăsând impresia că fostul antrenor, adică Pancu, nu a făcut o treabă bună:

ADVERTISEMENT

„Echipa e tristă, arată trist. E o echipă debusolată, nu are o cale bună. E greu să realizezi în timpul campionatului ceva cu un jucător pe care îl iei din statutul de jucător și îl pui antrenor. Îmi pare rău pentru Poli Iași, dar nu văd o cale rezolvabilă într-un timp relativ scurt.

E o glumă tristă dacă a spus Andrei Cristea că nu e o pregătire fizică bună. Cu Botoșani, chiar cu cazurile alea de COVID, la Mediaș, după cu UTA, parametrii au fost buni”.

ADVERTISEMENT

„Dacă el a spus acest lucru face o greșeală mare, imensă spun eu, să dea vina pe pregătirea fizică. Să nu uite niciodată că sunt jucători noi care au venit, au nevoie de integrare. Dacă a făcut școala de antrenori și a făcut-o cu mine, știe că trebuie să lucreze mental. Sunt câteva lecții pe care le dau în direct. Sper că Poli Iași să rămână în prima ligă, sper din suflet

Întrebați-l pe Cristea datorită cui a marcat 7 goluri sezonul ăsta. S-a plâns mereu de antrenamente, că sunt grele și că sunt foarte tari.

ADVERTISEMENT

Au făcut un șoc la echipă cu mai multe jocuri în față. Și mama poate recupera 2 puncte dacă o pun acolo”, a declarat Daniel Pancu la TV TelekomSport.

„Eu i-am spus lui Cristea că dacă se antrenează la sânge o să marcheze și a dat 7 goluri. Uită asta Cristea, uită când se plângea că antrenamentele sunt prea tari?

Dacă el la 36 de ani și sunt foarte rezervat acum. Dacă el anul trecut a marcat 4 goluri din penalty-uri și anul ăsta 7 și doar unul din penalty cred că din cauza pregătirii fizice a fost asta, nu era cum trebuie, ce să spun”, a mai spus Pancone.

Declarația care l-a deranjat pe Daniel Pancu

Andrei Cristea a vorbit despre aducerea unui nou preparator fizic la Poli Iași și speră ca acesta să îi pună pe picioare pe elevii săi: Sunt foarte multe lucruri de discutat, dar suntem foarte supărați pe ce s-a întâmplat azi. Am zis de la început că vom trata meciul cu gândul la meciul cu Astra.

Se pare că avem probleme fizice, vreau să aduc încă un preparator fizic, probabil italian care va corecta ce s-a întâmplat. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, dar nu vreau să mai discut despre aceste lucruri, vreau să câștig următorul meci cu Astra”.

„Le-am dat șansă tuturor, aș fi preferat să nu mai fac schimbări la jucătorii under de acum. Ne vom linge rănile, iar acest duș rece poate fi important pentru următorul meci.

Am vorbit și cu cei din conducere și aștept răspuns din partea lor. Dacă va fi nevoie de mine, voi pune umărul la treabă.

Nu este un moment ușor, dacă eram într-o poziție liniștitoare nu m-aș fi băgat. Eu am știut toată viața să joc fotbal și consider că aș mai fi putut”, a spus Cristea după meciul din Cupa României.

  • 16 este locul pe care Poli Iași îl ocupă în campionat
ADVERTISEMENT
Tags: