Sport

Daniel Pancu a tras concluzia după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1: „Arătau ca o echipă blazată!”

Daniel Pancu a comentat meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, scor 1-2.
14.07.2021 | 00:39
Daniel Pancu a tras concluzia dupa Borac Banja Luka  CFR Cluj 21 Aratau ca o echipa blazata
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Poli Iași și Rapid a recunoscut că CFR Cluj s-a calificat fără glorie, iar despre echipă a mai spus că arăta „blazată”.

Daniel Pancu a observat duritatea adversarilor, însă crede că Marius Șumudică și jucătorii săi puteau să contracareze agresivitatea adversarilor.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a tras concluzia după Borac Banja Luka – CFR Cluj

Daniel Pancu a vorbit după meciul dintre Borac Banja Luka și CFR Cluj și a spus că echipa lui Marius Șumudică a părut blazată: Calificare fără glorie, obținută cu mari emoții, din care cei de la CFR pot învăța multe lucruri. Au suferit mult ca agresivitate.

Goluri primite foarte ușor. CFR părea o echipă blazată, apoi vin prelungirile.  Borac a căzut fizic în prelungiri. Jumătate de echipă avea crampe. Asta spune multe despre diferența de nivel dintre CFR și bosniaci”.

ADVERTISEMENT

„Apoi a venit un gol care arată personalitate și experiență. Toate execuțiile lui Chipciu fuseseră greșite până atunci, dar a avut curaj”, a mai spus „Pancone”, la TV DigiSport.

„Cam toată lumea de la CFR a dezamăgit!”

Cristi Dulca a comentat și el meciul dintre Borac Banja Luka și CFR Cluj, remarcând golul superb marcat de Chipciu, de altfel și golul calificării, însă a spus că jucătorii campioanei României au dezamăgit:

ADVERTISEMENT

„E drept, CFR venea și după un meci la penalty-uri cu Craiova, dar nu e o explicație. N-am crezut că bosniacii revin și marchează goluri”.

Cam toată lumea a dezamăgit la CFR, noroc cu golul lui Chipciu, cam asta e de reținut din meciul ăsta. Chipciu a salvat seara”, a mai spus Cristi Dulca, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Și Ionuț Rada, fostul fundaș al CFR-ului, a comentat prestația campioanei României: „Așteptările sunt mari la CFR odată cu venirea lui Șumudică. Știm foarte bine că ambițiile clubului și ale lui sunt acelea de a duce din nou CFR Cluj în grupele unei competiții europene.

A fost un meci la care nimeni nu se aștepta să ajungă în prelungiri. Luăm partea bună și anume că mergem mai departe, dar e clar că sunt multe lucruri de pus la punct”.

„După aceste 3 meciuri cu Șumudică pe bancă, sunt lucruri pe care trebuie să le implementeze mai bine. E o lecție de învățat, deja sunt 2 rezultate din care trebuie să învețe repede. Sper să meargă mai departe și după această întâlnire cu formația din Gibraltar”, a mai spus Ionuț Rada, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
Tags: