Fotbal intern

Daniel Pancu acuză arbitrajul după remiza cu ASU Poli: ”Rapidul nu a fost dezavantajată niciodată în istorie ca în acest sezon”

01.03.2020 | 18:00
Daniel Pancu acuza arbitrajul dupa remiza cu ASU Poli Rapidul nu a fost dezavantajata niciodata in istorie ca in acest sezon
ADVERTISEMENT

Rapid București, echipă antrenată de Daniel Pancu, a obținut a doua remiză ”albă” în acest sezon, scor 0-0 cu ASU Poli Timișoara în deplasare. După acest semi-eșec, antrenorul giuleștenilor a acuzat arbitrajul și s-a declarat pesimist în ceea ce privește șansa echipei sale la promovarea în Liga 1.

Daniel Pancu, acuzații grave după remiza cu Poli: Rapid nu a fost dezavantajat niciodată în istorie ca în acest sezon”

Daniel Pancu spera la toate cele trei puncte în deplasarea de pe Bega și urcarea pe locul 2 în clasament. Din nou, ca și în meciul cu Turris Turnu Măgurele, alb-vișiniii au avut parte de o eliminare.

ADVERTISEMENT

În minutul 5 al partidei de pe arena ”Dan Păltinișanu”, Robert Băjan a intrat dur la Alexandru Cherecheș și a văzut direct ”roșu”. Rapid a rezistat fără să primească gol până la final, dar nici nu a marcat.

Antrenorul echipei bucureștene, Daniel Pancu, a explodat după partidă și a spus că Rapidul nu a fost dezavantajată niciodată în istorie ca în acest sezon. Legenda din Giulești e de părere că promovarea va fi un obiectiv greu de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

”A fost o eliminare total eronată! Nu cred că vreodată în istorie Rapidul a dezavantajată ca în acest sezon! Promovarea va fi foarte grea! Cu maniera asta de arbitraj, nu de azi, ci de la începutul campionatului, eu nu mai îmi propun promovarea! Îmi dau seama că e imposibil astfel.

Îmi propun să construiesc pentru sezonul viitor. Din ce am înțeles, la Djuric e penalty, la Drăghiceanu nu știu dacă a fost. A mai fost și un fault la Sefer, în prima repriză, pe linia de 16. Sunt lucruri care contează, iar la final contează enorm.

ADVERTISEMENT

E greu să joci cu Turris o repriză cu un om mai puţin şi duminică aproape un meci întreg. Eu nu am mai trăit aşa ceva de mult.

Dacă aş fi fost la o echipă mică aş fi înţeles. Echipele mici sunt de obicei dezavantajate de astfel de decizii, dar sunt multe şi nu înţeleg. Mesajul meu pentru suporteri e să fie mândri de aceşti jucători”, a spus Pancu.

ADVERTISEMENT

Rapid, șanse la locul secund

În ciuda poziției pesimiste a lui Daniel Pancu, Rapidul se află într-o poziție bună pentru ocuparea locului 2 care duce direct în Liga 1 la final de sezon.

Giuleștenii au adunat 37 de puncte după 27 de etape și sunt la o lungime în spatele celor de la Mioveni. Liderul, UTA Arad, pare deja desprinsă în câștigătoarea sezonului cu 47 de puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: