Life

Daniel Pancu și femeia pentru care a divorțat după 22 de ani de căsnicie, la TV: „Dacă nu era pandemia, nu aveam vreo șansă”

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au oficializat relația la sfârșitul anului trecut, iar acum au vorbit despre fericitul eveniment în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.
20.01.2022 | 16:25
Daniel Pancu si femeia pentru care a divortat dupa 22 de ani de casnicie la TV  Daca nu era pandemia nu aveam vreo sansa
Daniel Pancu și Anca Teodorescu s-a întâlnit în urmă cu 20 de ani. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, fostul mare fotbalist al Rapidului, și Andra Teodorescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani, iar în urmă cu trei luni au decis să își oficializeze relația.

Proaspeții căsătoriți au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a vorbi despre fericitul eveniment și despre cum arată acum relația lor. Cei doi au ales o locație neașteptată pentru a-și petrece luna de miere.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Daniel Pancu și Andra Teodorescu?

Andra Teodorescu a început să lucreze ca model încă de când avea 15 ani, iar patru ani mai târziu era deja cunoscută pe plan internațional. În prezent, soția lui Daniel Pancu nu mai activează în acest domeniu. Ea este organizator de evenimente, dar și impresară.

Cei doi au dezvăluit faptul că s-au întâlnit, pentru prima dată, în urmă cu 20 de ani, dar viața i-a adus împreună la începutul pandemiei, când și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut de mult, de acum 20 și ceva de ani. Și ne-am recunoscut acum doi ani, ne-am redescoperit, mai bine spus.”, a dezvăluit Andra Teodorescu.

Daniel Pancu a recunoscut că, pentru ei, pandemia de Coronavirus a fost o binecuvântare, pentru că timpul petrecut împreună le-a dat ocazia să se cunoască și să se îndrăgostească. Fotbalistul a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela Stanciu, iar, în momentul divorțului Daniel Pancu și Andra Teodorescu își începuseră deja relația.

ADVERTISEMENT

„Știi cum e cu destinul. Când doi oameni trebuie să se întâlnească se vor întâlni. Daca nu venea pandemia nu cred că aveam vreo șansă împreună. Eu tot timpul plecat, ea tot timpul plecată. Asta a fost o binecuvântare.

Eram din lumi diferite. Și impresiile despre modele, despre fotbaliști, nu se pupau de nicio culoare. Și după aia ajungi să o cunoști, să-i cunoști familia, să-i cunoști trecutul, cariera, absolut tot. Suntem compatibili la foarte multe lucruri.”, a spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Daniel Pancu și Andra Teodorescu?

Andra Teodorescu și-a lăudat soțul, despre care spune că nu este deloc atât de dur precum pare din exterior. Lui Daniel Pancu îi place să o răsfețe pe femeia iubită și îi gătește adesea după rețetele învățate pe vremea când locuia în Italia.

„Gătește, mai spală vase. Toată lumea îl percepe așa, foarte dur, dar acasă chiar nu este, e romantic. Noi mâncăm foarte multe paste și el știe să gătească. În pandemie am învățat și eu să gătesc.”, a declarat fostul model internațional.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu au ales o locație neașteptată pentru a-și petrece luna de miere. Cei doi au declarat că au fost în vacanță la Sovata.

„La Sovata, nu e o glumă, chiar am fost.”, au spus proaspeții căsătoriți.

ADVERTISEMENT
Tags: