Fotbal intern

Daniel Pancu, concluzii dure după ultimul meci al Rapidului din 2019: ”Avem multe probleme interne și trăim datorită fanilor. M-am simțit hăituit”

07.12.2019 | 20:28
Daniel Pancu concluzii dure dupa ultimul meci al Rapidului din 2019 Avem multe probleme interne si traim datorita fanilor Mam simtit haituit
ADVERTISEMENT

După 20 de etape din Liga a 2-a cu rezultate care au alternat, Rapid București a încheiat anul pe poziția a treia, cu 35 de puncte. Sâmbătă, giuleștenii s-au impus la Chiajna contra Concordiei, scor 3-1, și par a avea o iarnă mai liniștită. Nu a fost liniștit însă antrenorul echipei, Daniel Pancu, cel care a continuat duelul de la distanță cu o parte din conducere.

Daniel Pancu, concluzii dure după ultimul meci al Rapidului din 2019: ”Avem multe probleme interne și trăim datorită fanilor”

În ciuda succesului clar cu Concordia și a poziționării excelente a Rapidului în cursa promovării, Daniel Pancu recunoaște că la echipa sa încă sunt probleme care dăunează performanței pe plan sportiv. Lipsa de unitate este o chestiune acuzată de ”Pancone”.

ADVERTISEMENT

”Sunt multe probleme interne. Eu v-am mai spus acum câteva etape, poate o să vorbesc la un moment dat, pentru că nu am fost uniți. Aici e clar, nu am fost uniți, nu am gândit la fel.”

Pancu spune că fanii Rapidului sunt elementul care mențin echipa în lupta pentru promovare. ”Eu unul am spus la început de campionat că avem cea mai bună echipă, s-au întâmplat lucruri pe parcurs. Încă o dată vă spun, meritul e al suporterilor că Rapid este în acest moment pe locul trei.

ADVERTISEMENT

”Rapid trăieşte datorită suporterilor. Dacă nu erau ei, nu ştiu unde am fi fost exact. Un mare merit îl au în tot ce s-a întâmplat, pentru că nu au cedat, nu s-au comportat cum s-au comportat alţii pe la alte cluburi de tradiţie şi principalul merit pentru care Rapid nu este acum pe locul 10 este al suporterilor.”, a spus Pancu, conform Telekomsport.

Daniel Pancu: ”M-am simțit hăituit”

De-a lungul sezonului din Liga a 2-a, Daniel Pancu a avut mai multe ieșiri la adresa unei părți din conducerea Rapidului. Nu de puține ori, legenda din Giulești a acuzat influența politicului în treburile clubului. După duelul cu Chiajna, Pancu recunoaște că s-a simțit vânat.

ADVERTISEMENT

”Anul a fost fantastic în prima parte, pentru că am promovat din liga a treia în liga a doua. Acum pe final iar au fost multe jocuri reuşite, echipa s-a exprimat foarte bine în jocurile importante mai ales, în special în derby-uri. Deci e clar că există potenţial.

Important este să nu mai repetăm greşelile din această parte în retur, să ne reglăm problemele de bucătărie internă, pentru că au fost lucruri în neregulă. Eu în multe momente m-am simţit hăituit”, a mai spus Pancu.

ADVERTISEMENT

Pancu promite întăriri în pauza din iarnă

Antrenorul Rapidului le dă o veste bună fanilor care visează la promovare. La Rapid vor ajunge jucători buni în pauza competițională. ”Am fost singurul în vară care a vorbit despre promovare, nimeni din conducere nu a făcut asta. Promovarea, ca şi un titlu, se joacă în retur.Vor veni şi 2-3 jucători în iarnă,” a mai spus Daniel Pancu după victoria cu Concordia.

ADVERTISEMENT
Tags: