Sport

Daniel Pancu dă de pământ cu Dinamo: „Pentru Craiova, a doua repriză a fost mai ușoară decât un antrenament!”

Daniel Pancu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după umilința cu Craiova.
27.09.2021 | 23:32
Daniel Pancu da de pamant cu Dinamo Pentru Craiova a doua repriza a fost mai usoara decat un antrenament
ADVERTISEMENT

„Pancone” a spus că a doua repriză a fost mult mai ușoară pentru olteni decât un antrenament și consideră că scorul putea să fie mult mai mare, lăudându-l pe Plamen Iliev, portarul lui Dinamo.

Daniel Pancu este de părere că jucătorii lui Dinamo sunt nepregătiți și sunt marcați mental, motiv pentru care pierd meciuri la scoruri mari, cum s-a întâmplat și cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu dă de pământ cu Dinamo după meciul cu U Craiova

Craiova s-a impus pe teren propriu împotriva lui Dinamo, scor 5-0, iar Daniel Pancu a analizat prestația „câinilor”, fără să îi menajeze pe jucători: „A doua repriză pentru Craiova a fost mai ușor decât la antrenament.

Scorul putea fi mult, mult mai mare dacă n-ar fi fost Iliev, pentru că, spre deosebire de FCSB, Craiova nu a dat semne că s-ar opri din goluri, să arate milă față de adversar.

ADVERTISEMENT

S-a deblocat și Ivan, s-a deblocat și Markovic. Cei de la Dinamo sunt și nepregătiți, sunt debusolați, marcați mental.

E o situație grea acolo, dar dacă va veni Mircea Rednic ar fi timp de redresare, să nu uităm că au trecut doar 10 etape.

ADVERTISEMENT

Craiova se află într-un progres vizibil de la venirea lui Laurențiu Reghecampf și să ținem cont că ei nu au jucat azi nici cu Elvir Koljic, golgheterul din anii trecuți”, a mai spus Daniel Pancu, la TV DigiSport.

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Jovan Markovic

Ilie Dumitrescu a comentat partida dintre Dinamo și Craiova, lăudându-l pe Jovan Markovic pentru golul înscris, dar căruia i-a dat un sfat în privința kilogramelor în plus, exemplul dat fiind Constantin Budescu:

ADVERTISEMENT

 „Mișcările au fost făcute foarte târziu. De cealaltă parte, Reghecampf a renunțat la un închizător și a băgat un jucător mai ofenisiv, e deja o mișcare marca Reghecampf, iar scorul putea fi mai mare decât 5-0.

Markovic e talentat, mă bucur că a marcat, dar dacă nu înțelege că a ajuns la echipa națională, la un nivel ridicat și să piardă kilogramele în plus, e greu”.

„Luați-l ca exemplu pe Budescu. Cum arăta Budescu atunci când a plecat și cum arată acum. Și Alibec la fel! Are mișcări necontrolate, mișcări care vin pe seama kilogramelor în plus”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT