Fotbal intern

Daniel Pancu, dat afară de la Politehnica Iași: „Regret enorm! Asta e viața antrenorilor”

28.01.2021 | 12:38
Daniel Pancu dat afara de la Politehnica Iasi Regret enorm Asta e viata antrenorilor
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a fost îndepărtat de pe banca tehnică a lui Poli Iași, ca urmare a rezultatelor foarte slabe din ultima vreme. 

Sub conducerea fostului atacant, ieșenii au ajuns ultimii în Liga 1 și simt pericolul retrogradării, în condițiile în care jocul echipei arată foarte rău.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci cu Daniel Pancu antrenor, Poli Iași a înregistrat a treia înfrângere consecutivă, primind două goluri de la UTA în prelungirile partidei jucate în Copou.

Daniel Pancu, dat afară de la Politehnica Iași: „Regret enorm!”

Președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a comentat îndepărtarea antrenorului în comunicatul emis de club și s-a declarat dezamăgit de modul în care au evoluat lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României.

A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a spus Ciprian Paraschiv.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu fusese amenințat de primarul orașului Iași, Mihai Chirică, nemulțumit de rezultatele catastrofale ale echipei pe care municipalitatea o ajută financiar.

„După ce iau fiecare bătaie, găsesc scuze. Dacă joacă în deplasare, a fost deplasarea greoaie, nu știu. Dacă joacă acasă vineri, spun că nu trebuia să joace vineri și că e vina primarului.

ADVERTISEMENT

Ei vineri iau bătaie, scrie în regulament. Nu pot decât să le urez succes. Persiflez pe marginea lor pentru că merită. Să le fie rușine! Dacă nu știu să joace pentru Iași, să joace pentru cine știu ei”, a tunat Chirică recent.

Reacția lui Daniel Pancu: „Nu are sens să înșir motivele”

Fostul atacant și antrenor al Rapidului a fost prezentat ca noul tehnician al lui Poli Iași în data de 10 august și a reușit să obțină un rezultat remarcabil, atunci când a învins-o pe FCSB cu 5-2 pe teren propriu.

Dat afară de la formația din Copou, Daniel Pancu și-a exprimat regretul că nu a putut continua colaborarea cu formația din Moldova și a lăsat să se înțeleagă că eșecul la nivel de rezultate a apărut ca urmare a unor alți factori, nu în urma slabei pregătiri a echipei.

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou.

Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Pancu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: