Fotbal intern

Daniel Pancu, dat afară de la Rapid după înfrângerea cu Sportul Snagov? Oficialii echipei îl vor pe Dan Alexa pe banca tehnică

03.11.2019 | 19:20
Daniel Pancu dat afara de la Rapid dupa infrangerea cu Sportul Snagov Oficialii echipei il vor pe Dan Alexa pe banca tehnica
ADVERTISEMENT

Rapid București a fost învinsă de Sportul Snagov, echipă care se află pe penultimul loc în clasamentul din Liga 2, scor 2-3, iar prosport.ro anunță că Daniel Pancu (42 de ani) urmează să fie dat afară de la formația din Giulești și locul său să fie luat de un fost antrenor al giuleștenilor.

Daniel Pancu, dat afară de la Rapid după înfrângerea cu Sportul Snagov

Sursa citată mai sus anunţă că oficialii echipei din Giuleşti doresc să-l dea afară pe Daniel Pancu în această seară, iar în locul său să îl aducă pe Dan Alexa (40 de ani), antrenor care a mai obţinut o promovare cu Rapid Bucureşti şi care s-a despărţit în urmă cu scurt timp de Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Rapid Bucureşti a jucat 13 meciuri în sezonul 2019 – 2020 din Liga 2, a obţinut 6 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri şi a adunat 21 de puncte. Formaţia din Giuleşti se află pe locul 5 în clasamentul din eşalonul secund şi are 9 puncte în spatele liderului CS Mioveni, dar are două meciuri în minus.

Daniel Pancu nu vrea să plece de la Rapid

După finalul meciului pierdut de Rapid Bucureşti în faţa celor de la Sportul Snagov, echipă care are 8 puncte din 14 meciuri şi ocupă locul 18 în clasamentul din Liga 2, Daniel Pancu a declarat că nu se simte vinovat pentru evoluţiile slabe echipei şi că şi-ar fi dat singur demisia dacă echipa n-ar da randament din cauza lui.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa a mai antrenat-o pe Rapid Bucureşti în perioada august 2015 – iulie 2016, atunci când a bifat 34 de meciuri pe banca formaţiei din Giuleşti şi când a promovat în Casa Pariurilor Liga 1, dar nu a putut să îi pregătească pe giuleşteni şi în primul eşalon, toate acestea deoarece Rapid a intrat în faliment.

„Dacă m-aş simţi principalul vinovat aş ridica mâna şi aş pleca. Atrag atenţia de vreo două săptămâni. Sunt jucători care au nevoie de timp şi de jocuri pentru a arăta ce pot. De câteva etape nu mai suntem echipa cu jucătorii plini de respect pentru tricoul vişiniu care eram după ce am început campionatul. Aia era echipa pregătită de mine, construită de mine în vară”, Daniel Pancu (antrenor Rapid București)

  • 34 de meciuri, 22 de victorii, 7 remize şi 5 eşecuri are Dan Alexa pe banca tehnică a Rapidului