Sport

Daniel Pancu a trecut prin clipe cumplite din cauza infectării cu noul coronavirus: „E foarte serios. Îmi scăzuse pulsul la 40!”

Daniel Pancu, fostul mare atacant al Rapidului, a vorbit despre clipele cumplite prin care a trecut din cauza infectării cu noul coronavirus.
29.10.2021 | 13:45
Daniel Pancu a trecut prin clipe cumplite din cauza infectarii cu noul coronavirus E foarte serios Imi scazuse pulsul la 40
Daniel Pancu a trecut prin clipe cumplite din cauza infectării cu noul coronavirus: „E foarte serios. Îmi scăzuse pulsul la 40!”
ADVERTISEMENT

Noul coronavirus face ravagii în România. Până acum, în țara noastră, au fost raportate 1,616,027 de persoane infectate cu COVID-19 și 46,430 de decese cauzate de cumplitul virus.

Daniel Pancu, despre clipele cumplite prin care a trecut din cauza infectării cu noul coronavirus

Fostul fotbalist și antrenor din Giulești susține că a trecut prin momente foarte grele din cauza infectării cu COVID-19. Acesta spune că, în prima zi, după ce a contractat virusul, pulsul i-a scăzut la 40.

ADVERTISEMENT

Într-o notă mai amuzantă, Pancu a declarat că, printre altele, noul coronavirus i-a mărit în mod considerabil pofta de mâncare.

„E ceva foarte serios. Îmi scăzuse pulsul la 40 în prima zi, e clar că e ceva foarte serios. Nu (n.r. nu sunt vaccinat), nu am nimic pro vaccin. O să mă vaccinez acum, probabil o să stau câteva luni și o să mă vaccinez.

ADVERTISEMENT

Adică era toată discuția asta între medici. Vedeam un medic pro, unul contra și eram așa nedumerit despre vaccinul ăsta. 

Știi ce e culmea cu virusul ăsta? De când sunt în casă mănânc încontinuu. Nu am mai văzut virus să-ți dea senzație de foame. Și la toți cu care am vorbit așa s-a manifestat. Să stai în casă și să faci burtă e foarte ciudat”, a declarat Daniel Pancu, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu: „Face parte din tradiția clubului să sufere astfel de meciuri!”

Cât despre înfrângerea suferită de Rapid, 0-2, contra celor de la Poli Timișoara, în optimile Cupei României, Daniel Pancu a declarat faptul că face parte din istoria formației giuleștene să sufere astfel de eșecuri.

Totodată, „Pancone” consideră că Rapid nu are, în prezent, un lot de jucători care să emită pretenții la primele locuri.

ADVERTISEMENT

„Face parte din tradiția clubului să sufere astfel de meciuri, de surprize neplăcute, cum e capabilă și de surprize plăcute precum în meciul cu CFR sau cu FCSB. Cum a zis toată lumea de la începutul campionatului că Rapid are un prim 11, dar nu are un lot care să emită pretenții la primele locuri. 

Chiar dacă e nou-promovată mă repet, are jucători de echipa națională, care au jucat meciuri în străinătate, dar se pare că soluțiile sunt foarte puține.

Au ales să joace cu o echipă alcătuită din mulți jucători de rezervă, jucători fără ritm, tonus, fără jocuri în picioare. Pe undeva, rezultatul nu cred că poate fi surprinzător”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT