Fotbal intern

Daniel Pancu, dezvăluiri după demiterea de la Rapid: ”O persoană din club a vrut să pierdem cu UTA ca să fiu demis” + oferte la două ore de la plecarea din Giulești

10.03.2020 | 11:54
Daniel Pancu dezvaluiri dupa demiterea de la Rapid O persoana din club a vrut sa pierdem cu UTA ca sa fiu demis  oferte la doua ore de la plecarea din Giulesti
ADVERTISEMENT

Antrenorul Daniel Pancu a făcut câteva dezvăluiri la o zi după ce a fost demis de la Rapid și a anunțat că imediat a fost contactat de două cluburi din Liga 2.

Daniel Pancu, dezvăluiri după demiterea de la Rapid: ”E clar că este și o conspirație”

”Mă uit la un bec. N-am cum să fiu. Ieri a fost mai greu, dar toate trec. În momentul în care Rapid nu mai avea șanse de promovare îmi dădeam demisia, cu despăgubiri de un euro. Dacă ei au luat decizia asta, nu mai am ce să fac”, a declarat tehnicianul la emisiunea Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

”Dacă o persoană intră în vestiarul celor de la UTA înainte de meciul direct și le spune că își dorește ca noi să pierdem ca să fie demis Pancu, e clar că este și o conspirație. Sunt mândru de tot ce am realizat în condițiile astea”, a dezvăluit Daniel Pancu după demiterea de la Rapid.

”Sunt convins că aș fi promovat această echipă”

”Am plâns în continuu ieri, dar e o nouă zi, o nouă etapă. Îmi doream enorm să promovez Rapidul, dar sper ca cel care vine să reușească. Îmi reproșez doar relațiile interumane”, a spus Pancu.

ADVERTISEMENT

”Sunt absolut sigur că Rapidul va promova și voi fi alături de ei la fiecare meci. Sunt convins că aș fi promovat această echipă, le-am spus și ieri conducătorilor acest lucru”, a continuat fostul antrenor al giuleștenilor.

”Cum să mă dai afară după trei meciuri în care am avut ghinion teribil?”

”Pe mine m-au contestat vehement suporterii și după prima mea înfrângere ca antrenor, la Popești Leordeni în Liga 3. Ieri am fost pentru prima dată supărat pe Dumnezeu că mi-a dat sufletul ăsta”, a afirmat Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

”Foarte urât comunicatul Rapidului că rămân la dispoziția clubului. Am renunțat la mulți bani pentru Rapid, mult peste un milion de euro. Cum să mă dai afară după trei meciuri în care am avut ghinion teribil? Există un blocaj mental, dar echipa arată fantastic”, a precizat tehnicianul.

”Nu cred că m-aș întoarce dacă mi-ar propune asta”

”Dacă nu băteam etapa viitoate la Târgu Jiu, plecam singur. Rapidul merge înainte. Am crezut, cred și voi crede în acest proiect. La două ore după ce am fost demis am avut două oferte din Liga 2”, a explicat Pancu.

ADVERTISEMENT

”Acum nu renunț la niciun eurocent din ce am discutat ieri. Mircea Lucescu mi-a zis că cei din condecere s-au grăbit, au făcut o greșeală. Nu pot să spun sigur, dar nu cred că m-aș întoarce dacă mi-ar propune asta”, a încheiat fostul antrenor al Rapidului.

Eșecul cu CSM Reșița i-a fost fatal lui Daniel Pancu. Antrenorul Rapidului a fost dat afară în urma rezultatelor slabe din ultima vreme, după un palmares de coșmar în 2020: 2 înfrângeri și un egal. FANATIK a aflat că Mircea Lucescu are o propunere surprinzătoare pentru banca tehnică a giuleștenilor: Marius Măldărăşanu.

ADVERTISEMENT
Tags: