Fotbal intern

Daniel Pancu, discurs de antrenor mare în vestiar! “Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit!”

12.11.2018 | 23:10
Daniel Pancu discurs de antrenor mare in vestiar Aici e Rapid si nimeni nu e de neinlocuit

Daniel Pancu și-a intrat perfect în noul rol și a avut un  discurs de antrenor mare în vestiarul giuleștenilor la finalul meciului câștigat cu 3-2 în fața celor de la CS Tunari! Fostul atacant a ținut să-și motiveze elevii, dar i-a și avertizat pe aceștia.

“Jos pălăria, băieți. Felicitări pentru modul în care ați interpretat jocul ăsta. Toată lumea are 10 cu felicitări din punct de vedere al determinării. Vedeți și voi cum joacă toți adversarii cu noi, când văd un asemenea public. Cât timp suntem la același nivel mental cu ei, nu avem nicio problemă. Ne așteaptă duminică finala campionatului. Vă spun că ne așteaptă un război. O să lucrăm săptămîna asta și îi batem. Nu contează că avem mulți absenți, că nu joacă Voicu, Pancu sau oricine. Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit”, le-a spus Daniel Pancu elevilor săi

Daniel Pancu, discurs de antrenor mare în vestiar!

Nu și-a terminat aici discursul Daniel Pancu. Fostul atacant al Rapidului a mai avut o rugăminte la elevii săi. ”Acum vreau să cântăm puțin cu toții, că săptămâna trecută am fost trist: Cine e pe primul loc, cine e primul loc, Rapidul e!”, a mai spus Pancu stârnind ropote de aplauze în vestiar.

Daniel Pancu a preluat echipa din mers de la Constantin Schumacher. O singură înfrângere a avut fostul antrenor și aceea venită în Cupa României cu Turris Turnu Măgurele. A fost suficient pentru noul investitor care l-a dat afară pe Schumacher. L-a numit la câteva zile distanță pe Daniel Pancu în funcția de antrenor. Fostul atacant al Rapidului a readus echipa pe prima poziție a clasamentului. Giuleștenii sunt din nou considerați favoriți în lupta pentru promovarea în liga secundă. Rapid nu a pierdut până acum niciun meci în campionat.

  • 1 înfrângere a avut fostul antrenor al Rapidului, Constantin Schumacher în momentul în care a fost demis 

 

Tags: