Fotbal intern

Daniel Pancu, discurs fenomenal în vestiarul Rapidului! Ce le-a transmis antrenorul jucătorilor giuleșteni. Video

09.03.2019 | 23:25
Daniel Pancu discurs fenomenal in vestiarul Rapidului Ce lea transmis antrenorul jucatorilor giulesteni Video

Daniel Pancu, discurs fenomenal în vestiarul Rapidului după ce giuleștenii au obținut prima victorie a anului. 4-1 a arătat tabela de marcaj a arenei din Regie la finalul întâlnirii cu Popești Leordeni. Rapid s-a chinuit destul de mult cu o adversară care a ținut-o în șah minute bune. La final, tehnicianul a mers în vestiar acolo unde le-a ținut un speech de zile mari elevilor. Pancu i-a lăudat pe jucători pentru felul în care au trecut peste toate inconvenientele

Daniel Pancu, discurs fenomenal în vestiarul Rapidului!

Nu s-a oprit aici Daniel Pancu. A dat starul în Regie la petrecere. Giuleștenii au încins vestiarul, au cântat și au scandat alături de antrenor și au promis fanilor promovarea în liga a doua. Nu toate au fost însă în regulă la Rapid în săptămâna care a urmat înfrângerii cu Progresul Spartac. Până să meargă în vestiar, Pancu a făcut o adevărată criză de nervi și a avut un mesaj special pentru contestatari.

„Jucătorii s-au lovit de publicul nostru, mulți nu erau obișnuiți cu presiunea aceasta. A fost o luptă surdă și spun că nu era o problemă dacă pierdeam azi. Am mai spus-o, Rapid mai are nevoie de o lună. Va trebui să găsim soluții să jucăm mai bine și în primele minute ale meciurilor”, a precizat Pancu la finalul meciului cu Popești Leordeni

Pancu, criză de nervi după jocul cu Popești Leordeni

„Rapidiștii au încurajat echipa, dar am și unele nemulțumiri. În această săptămână, șobolanii au ieșit din cotloane și din întuneric. Locul lor e la întuneric! Dacă n-au fost aproape la bine, să nu fie nici la rău. Îi mai anunț pe șobolani că fac lucrurile din suflet pentru Rapid, fac greșeli fără nicio intenție. Le spun șobolanilor să stea la locul lor”, a continuat Daniel Pancu la  Digi Sport, la finalul jocului câștigat de echipa lui.

Rapid a început anul cu o înfrângere usturătoare. Progresul Spartac le-a stricat rubrica din clasament giuleștenilor care nu aveau niciun meci pierdut în Liga a 3-a. Rapidiștii sunt pe primul loc și au cele mai mari șanse la promovarea în eșalonul secund.

  • 41 de ani are Daniel Pancu, antrenorul Rapidului care se află la prima experiență ca principal