Fotbal intern

Daniel Pancu e noul antrenor de la Rapid! Schumacher a fost dat afară

02.10.2018 | 01:53
Daniel Pancu e noul antrenor de la Rapid Schumacher a fost dat afara

Constantin Schumacher a fost dat afară de la Rapid! Daniel Pancu este noul antrenor al clubului. După ce giuleştenii au fost eliminaţi din şaisprezecimile Cupei României de către cei de la Turnu Măgurele, rapidiştii au intrat în şedinţă pentru a se decide viitorul băncii tehnice.

Pancu a renunţat la cariera de jucător în sezonul trecut după ce a promovat cu Rapid în Liga 3 şi deţine licenţa de antrenor, urmând ca de anul viitor să înceapă cursurile pentru licenţa A. Rapidistul îl va avea antrenor secund pe Nicolae Grigore, cel care lucra la grupele de juniori. Acesta dispune de licenţa A. Conform GSP, pe lângă Schumacher, de la Rapid ar urma să plece odadă cu acesta şi Vasile Maftei.

Daniel Pancu e noul antrenor de la Rapid

“A fost un meci foarte slab, nu era momentul. După 47 de meciuri s-a întâmplat asta. Să ridicăm capul sus, duminică avem meci de campionat. Felicit echipa adversă, au jucat mai bine ca noi. Suporterii au fost extraordinari, dar trebuie ă înţeleagă şi ei că nu suntem roboţi şi mai şi greşim. Sper ca echipa mea să înţeleagă că au nevoie de ambiţie şi dăruire”, spunea Schumacher după eliminarea din Cupă. Înfrângerea i-a fost fatală lui “Şumi”.

Daniel Pancu e noul antrenor de la Rapid. Constantin Schumacher în meciul de fotbal dintre AS Singureni şi FC Rapid Bucureşti, barajul tur pentru Liga a-3-a, desfăşurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, sâmbătă 16 iunie 2018.
Daniel Pancu e noul antrenor de la Rapid. Constantin Schumacher în meciul de fotbal dintre AS Singureni şi FC Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti este pe locul doi în clasamentul Ligii a treia, cu 16 puncte acumulate în primele şase runde, iar conducerea giuleştenilor vrea să producă un şoc la echipă prin schimbarea tehnicianului.

Citeşte şi:

Tags: